Cele mai citite

Transfer RĂSUNĂTOR înainte de Italia – Costa Rica!

La partida Italia - Costa Rica, din cadrul grupei grupei D a Mondialului, se întîlnesc doi atacanţi care au marcat în precedenta etapă a turneului final. Mario Balotelli şi Joel Campbell au...
20.06.2014 | 15:52
Transfer RĂSUNĂTOR înainte de Italia - Costa Rica!

La partida Italia – Costa Rica, din cadrul grupei grupei D a Mondialului, se întîlnesc doi atacanţi care au marcat în precedenta etapă a turneului final. Mario Balotelli şi Joel Campbell au înscris în meciurile cu Anglia, respectiv, Uruguay. Cei doi vor fi în centrul atenţiei diseară, începînd cu ora 19:00. Ei sînt principalii oameni de la care se aşteaptă golurile. Pe lîngă acest aspect, Balotelli şi Campbell vor fi în lumina reflectoarelor şi dintr-un alt motiv.

Schimb Balotelli – Campbell

Arsenal îl doreşte cu insistenţă pe Mario Balotelli şi este dispusă să plătească peste 30.000.000 de euro pentru el. AC Milan ar accepta să-l ”expedieze” pe Mario la Londra însă a pus o condiţie transferului. ”Diavolii” îl vor la schimb pe Joel Campbell, jucător aflat în proprietatea ”tunarilor”, plus o sumă de bani. Dacă pînă în urmă cu o săptămînă, AC Milan ar fi fost dispusă să accepte doar o sumă de bani din partea lui Arsenal, evoluţiile atacantului costa rican de la Cupa Mondială i-a convins pe şefii milanezi să le propună englezilor această variantă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri