Sport

Transfer spectaculos realizat de FC Voluntari. Un fost câștigător de Champions League a semnat cu gruparea ilfoveană

FC Voluntari dă semne de revenire, iar antrenorul Liviu Ciobotariu primește și întăriri. A transferat un fost câștigător al Ligii Campionilor.
23.09.2022 | 16:40
Transfer spectaculos realizat de FC Voluntari Un fost castigator de Champions League a semnat cu gruparea ilfoveana
UN fost campion continental cu Real madrid a semnat cu FC Voluntari. Sursa foto: Eurosport
ADVERTISEMENT

FC Voluntari nu mai impresionează ca în campionatul precedent, dar a reușit să lege două meciuri fără eșec și apele încep să se liniștească. Gruparea ilfoveană a reușit și un transfer spectaculos.

Cine este câștigătorul de Liga Campionilor care a semnat cu FC Voluntari

Jesus Fernandez este ultima achiziție a echipei FC Voluntari. Portarul de 34 de ani a semnat un angajament până la finalul sezonului în curs.

ADVERTISEMENT

Spaniolul nu este la prima experiență în România. Vreme de două sezoane a evoluat la CFR Cluj, perioadă în care a fost și împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Bun venit, Jesus Fernandez!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract, valabil până la sfârșitul acestui sezon ,cu jucătorul Jesis Fernandez.

ADVERTISEMENT

Jesus este un portar spaniol, în vârstă de 34 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la Numancia, Real Madrid, Levante, Granada, Cadillac, CyD Leonesa, CFR Cluj, Panetolikos, Sepsi OSK și Hercules Alicante.

Câștigător de UEFA Champions League (2014), și al Campionatului Mondial al Cluburilor (2015) cu Real Madrid, Fernandez mai are în palmares alături de echipa Los Blancos: Supercupa Europei (2014), Cupa Spaniei (2014) și Supercupa din La Liga (2013).

ADVERTISEMENT

În România, Jesus Fernandez este dublu campion alături de CFR Cluj în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020. Noul nostru portar va purta numărul 88 pe echipamentul de joc.

Bun venit, Jesus și mult succes în tricoul FC Voluntari!”, a anunțat FC Voluntari pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Jesus Fernandez, eternă rezervă

Noul portar al echipei FC Voluntari are un CV extrem de atrăgător, dar în ultimii 12 ani a adunat doar 70 de partide în toate competițiile, pentru cele 9 echipe la care a fost legitimat.

Nici la precedentul club, Hercules Alicante, nu a reușit să se impună. Fernandez a adunat doar 9 meciuri în campionatul trecut, în liga a patra din Spania.

100.000 de euro este cota lui Jesus Fernandez, conform platformei de specialitate transfermarkt

ADVERTISEMENT