ADVERTISEMENT
Carousel hot news

De ce nu cumpără Gigi fundaşi de la Viitorul? “Gică a început să râdă când i-am oferit 400 de mii pentru el!”

Gigi Becali nu şi-a luat gândul de la jucătorii lui Gică Hagi, însă latifundiarul din Pipera aşteaptă să vadă verdictul de la TAS pentru a face o mişcare. Patronul lui FCSB ar vrea să-i...
Autor: Razvan Nicolae | 04.07.2017 | 11:30
De ce nu cumpără Gigi fundaşi de la Viitorul?

Gigi Becali nu şi-a luat gândul de la jucătorii lui Gică Hagi, însă latifundiarul din Pipera aşteaptă să vadă verdictul de la TAS pentru a face o mişcare. Patronul lui FCSB ar vrea să-i aducă pe Bogdan Ţîru şi pe Kevin Boli, dar a declarat că Viitorul vrea să ia mai mulţi bani decât este el dispus să plătească pentru cei doi fotbalişti. O nouă rundă de negocieri între cele două cluburi urmând să înceapă după ce TAS va da un verdict în diferendul Steaua-Viitorul.

ADVERTISEMENT

“Eu nu ştiu ce gândeşte Gică. Aştept să vedem rezultatul de la TAS şi poate după aceea o să vândă jucătorii. Pot eu să-l vând pe Ţîru sau pe Boli? I-am dat 400.000 de euro pentru Ţîru şi Gică a început să râdă. El voia 1.000.000 de euro. Ce ofertă să îi fac eu pentru Boli? Păi Gică oricum o să joace în Liga Campionilor”, a declarat George Becali pentru o televiziune de sport.

Gigi Becali, 100% sigur că Nedelcu nu a refuzat Steaua

Patronul FCSB a vorbit şi despre trasnferul ratat al lui Dragoş Nedelcu, Gigi Becali precizând că mijlocaşul defensiv nu avea cum să o refuze pe FC Steaua Bucureşti. “Nu are rost să mai vorbim despre Coman şi Nedelcu pentru că Gică Hagi nu va lua o hotărâre până nu află ce se întâmplă. Sunt 100% sigur că Nedelcu nu a refuzat Steaua. Cum să o refuze Nedelcu pe Steaua?”

ADVERTISEMENT

Steaua este în cantonament în Olanda, unde elevii lui Nicolae Dică au disputat deja două meciuri amicale: 7-0 cu Team Regio Arnhem şi 1-1 cu FC Oleksandria. Steliştii vor mai juca alte două partide de verificare, pe 4 iulie cu Waasland-Beveren şi pe 7 iulie cu Oostende, urmând ca pe 14 iulie să-şi afle adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!