Fotbal intern

Transfer surprinzător anunțat de Becali la FCSB: „L-am luat, gata! Așa fac bani din fotbal”

18.07.2019 | 20:43
Transfer surprinzator anuntat de Becali la FCSB Lam luat gata Asa fac bani din fotbal

Gigi Becali a anunțat un nou transfer făcut de FCSB în această vară, unul cu totul surprinzător. Roș-albaștrii l-au cumpărat pe Adrian Șut, de la Academica Clinceni. 

Transfer surprinzător anunțat de Becali la FCSB

Șut este un mijlocaș central în vârstă de numai 20 de ani, care a impresionat în ultimul an la Clinceni. Acesta a încheiat sezonul din Liga a 2-a cu cinci goluri înscrise în 33 de partide oficiale. Mai mult, tânărul mijlocaș a marcat și la debutul în Liga 1, înscriind un gol în eșecul suferit de Academica, scor 2-3, pe terenul Universității Craiova.

Becali crede că investițiile în jucătorii tineri reprezintă cea mai bună rețetă financiară pentru viitorul echipei sale, acesta fiind și motivul pentru care l-a transferat pe Șut: „L-am luat pe Şut, gata. Doar tineri iau, dacă vreau să fac bani din fotbal“, a confirmat Becali, la Digi Sport.

FCSB a început extrem de bine noul sezon. Nu a avut nicio emoție în dubla cu Milsami Orhei din primul tur preliminar al Europa League, iar în campionat a învins-o pe Hermannstadt cu 4-3, într-un meci pe care l-a controlat însă.

Jucătorii au dezvăluit după meciul cu Hermannstadt că se simt mult mai bine în noul sistem 4-3-3 implementat de Bogdan Andone și impus de Gigi Becali. De altfel, acest lucru s-a văzut și pe teren, roș-albaștrii având o mulțime de șanse de gol în jocurile disputate până acum.

La casele de pariuri, FCSB pornește cu a doua șansă, în urma campioanei en-titre CFR Cluj. Roș-albaștrii au o cotă de numai 1.45 să piardă titlul pentru al 5-lea an la rând și 2.65 să triumfe la finalul sezonului. Bookmakerii cred că roș-albaștrii n-au nicio șansă să termine sezonul neînvinși, fiind cotați cu 60.00 să nu piardă niciun meci în sezonul regulat.

FCSB mai are o cotă de 2.75 să fie prima de Crăciun. Interesant este că echipa lui Andone e favorită să marcheze cele mai multe goluri, asta și pentru că stilul lui Dan Petrescu de la CFR Cluj este acela de a câștiga meciurile fără să facă spectacol.