Sport

Transfer surpriză! Giorgio Chiellini, dorit de Ancelotti la Real Madrid

Chiar dacă a rămas liber de contract în această vară, legendarul apărător italian nu trebuie să-și facă probleme în privința viitorului. Real Madrid este gata să-l transfere.
22.07.2021 | 20:17
Transfer surpriza Giorgio Chiellini dorit de Ancelotti la Real Madrid
Legendarul apărător italian ar putea evolua pe Santiago Bernabeu. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rămas fără căpitanul Sergio Ramos, care a spus adio Capitalei Spaniei după 16 ani, Carlo Ancelotti a demarat căutările pentru un alt jucător capabil să conducă vestiarul „galactic” al Realului, iar în capul listei se află nimeni altul decât Giorgio Chiellini.

Proaspăt încoronat campion european cu Italia, acesta a ajuns la final de contract și nu a primit nicio propunere de prelungire. Pe cale de consecință o ofertă tentantă din partea grupării blanco ar putea face ca imposibilul să devină posibil.

ADVERTISEMENT

Asta dacă Florentino Perez va reuși să-i satisfacă pretențiile financiare demne de un jucător care a fost declarat în nenumărate rânduri cel mai bun fundaș din Serie A și a cucerit nu mai puțin de 19 trofee în tricoul „Bătrânei Doamne”.

Carlo Ancelotti insistă pentru aducerea lui Chiellini la Real Madrid

Real Madrid este interesată de Giorgio Chiellini, la cererea antrenorului Carlo Ancelotti. Fundaşul nu şi-a prelungit contractul cu Juventus şi ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu”, susține jurnalistul Francesc Aguilar, iar afirmațiile sale sunt întărite atât de Rai Sport, cât și de Davide Lippi, potrivit căruia Juventus nu se grăbește să-i ofere veteranului său un nou contract. Un lucru e cert, însă: chiar dacă a ajuns la 37 de ani, Giorgio Chiellini nici nu concepe să agațe ghetele în cui.

ADVERTISEMENT

Mai întâi trebuie să facă o ofertă. Până astăzi, nu avem nicio ofertă. Aşteptăm ca Juventus să ne spună când putem să ne aşezăm şi să vorbim. A fost un simbol al lui Juventus şi aşteptăm un club.

În momentul de faţă, este singurul jucător al naţionalei Italiei care este liber de contract Să te gândeşti la Chiellini în afara terenului de fotbal în acest moment este o nebunie.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut după ce şi-a rupt ligamentele la genunchi este incredibil. Ceea ce îl alimentează este pasiunea, care rămâne foarte puternică”, a mărturisit agentul său.

David Alaba va purta tricoul lui Sergio Ramos: „Este o onoare”

Până să-i facă o ofertă concretă lui Giorgio Chiellini, Real Madrid a găsit înlocuitorul perfect pentru Sergio Ramos. Adus de la Bayern Munchen, David Alaba va purta chiar tricoul în care fostul căpitan a făcut istorie timp de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Ramos a fost aici mai mult de zece ani și a jucat impecabil purtând acest număr. A devenit un lider. Este ceva ce rămâne întipărit în mintea tuturor. Știu ce înseamnă acest lucru pentru acest club.

Este o onoare pentru mine să îl port și este ceva ce mă motivează foarte mult. Mi s-a spus că acesta este ultimul număr disponibil. Nu am vrut să cer numerele celorlalți fotbaliști.

Sunt onorat și este o mare motivație pentru mine. Nu sunt aici să mă compar cu alți jucători. Mi-ar fi plăcut să joc alături de Ramos. Este un adevărat lider. Ar fi fost o plăcere pentru mine”, a declarat austriacul de 29 de ani la prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT