Transfer uriaş! Un fost adversar al Stelei a costat 74 de milioane de euro

Vicentiu Dinescu   
in FCSB
10/01/2018, 20:24
Transfer uriaş! Un fost adversar al Stelei a costat 74 de milioane de euro

Atacantul congolez Cedric Bakambu, golgheterul echipei Villarreal în acest sezon, devine cel mai scump jucător african din toate timpurile (74 milioane euro) după perfectarea transferului său în China, la Beijing Guoan, informează L’Equipe.

Bakambu avea o clauză de reziliere de 40 milioane euro, dar din cauza noilor taxe impuse de statul chinez în cazul transferurilor din străinatate, clubul chinez va plăti în final suma de 74 milioane euro.

Salah deţinea recordul pentru cel mai scump transfer al unui jucător african

Cedric Bakambu a semnat un contract pe patru ani cu Beijing Guoan şi va avea un salariu stagional de 18 milioane de euro. Recordul de cel mai scump jucător african era deţinut până acum de egipteanul Mohamed Salah, transferat de FC Liverpool de la AS Roma pentru aproximativ 39 de milioane euro.

Internaţionalul din Republica Democratică Congo, în vârstă de 26 de ani, a jucat în ambele meciuri cu FCSB din sezonul precedent al fazei grupelor Europa League. Villarreal a terminat acea grupă pe locul secund şi s-a calificat în primăvară, în timp ce FCSB s-a clasat pe ultimul loc.

Închide ×