Sport

Transferaţi cu 48 de ore înainte de meciul din Conference League, Miculescu şi Rusu prind lista UEFA! Cum i-a înregistrat FCSB, după termenul limită pentru turul 3

FCSB a reuşit să-i transfere pe David Miculescu şi Bogdan Rusu cu 48 de ore înainte de meciul din Conference League. Cum prind lista UEFA cei doi, după ce termenul limită a expirat.
01.08.2022 | 15:48
Transferati cu 48 de ore inainte de meciul din Conference League Miculescu si Rusu prind lista UEFA Cum ia inregistrat FCSB dupa termenul limita pentru turul 3
Cum a reuşit FCSB să-i înregistreze pe David Miculescu şi pe Bogdan Rusu pe lista UEFA
ADVERTISEMENT

Gigi Becali visează la calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, iar înainte de dubla manşă cu DAC Dunajska Streda a reuşit să-i transfere pe David Miculescu şi pe Bogdan Rusu. Cei doi vor face deplasarea în Slovacia, chiar dacă transferurile s-au făcut cu 48 de ore înainte de primul meci.

Cum a reuşit FCSB să-i înregistreze pe David Miculescu şi pe Bogdan Rusu pe lista UEFA

Conform regulamentului UEFA pentru Conference League, echipele calificate în turul 3 preliminar, aşa cum este şi cazul FCSB-ului, trebuie să trimită lista celor 25 de jucători până pe 29 iulie, la ora 23:00. Cu toate acestea, David Miculescu şi Bogdan Rusu vor fi în lotul “roş-albaştrilor” pentru dubla cu DAC Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

UEFA permite, în fazele preliminarii, inclusiv play-off, ca echipele să adauge cel mult doi jucători pe Lista A după acest termen. Data limită pentru înregistrare este cu o zi înainte de disputarea meciului. Cum partida din Slovacia se joacă miercuri, de la ora 21:30, “roş-albaştrii” au timp până la finalul zilei de luni, la ora 23:00, să-i introducă pe listă.

În plus, după înregistrarea celor doi jucători, FCSB trebuie să respecte cota de fotbalişti antrenaţi pe plan local, care trebuie să fie în număr de minim 8. David Miculescu şi Bogdan Rusu nu afectează această cotă.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB o va elimina pe DAC Dunajska Streda, următorul termen de înregistrare a listei, pentru meciurile din play-off, va fi 12 august. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate lista scurtă de patru echipe, de unde va fi ales posibilul adversar al “roş-albaştrilor” din play-off, pentru tragerea la sorţi de marţi.

Gigi Becali, mai multe oferte pentru David Miculescu

Gigi Becali a avut de lucru cu transferul lui David Miculescu de la UTA Arad. Imediat după ce FCSB a obţinut calificarea în turul 3 din Conference League, patronul “roş-albaştrilor” a anunţat că va urca oferta de la 500.000 de euro la 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Vineri, Gigi Becali a venit cu o nouă ofertă, de 900.000 de euro, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. În plus, arădeanii puteau să mai aleagă un jucător de pe o listă cu trei nume, pe care se regăseau Andrei Vlad, Denis Haruţ şi Răzvan Oaidă. UTA a spus pas, iar omul de afaceri a venit cu o nouă sumă.

De această dată, Gigi Becali a pus 1.300.000 de euro pe masă, pentru transferul lui David Miculescu, aşa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. De această dată, UTA Arad a acceptat ofertat, iar jucătorul a ajuns luni la palatul patronului “roş-albaştrilor”.

ADVERTISEMENT

David Miculescu este un produs al centrului de copii şi juniori de la UTA Arad, echipă pentru care a jucat 106 meciuri şi a marcat 16 goluri. Mijlocaşul ofensiv de 21 de ani este valuat la 1.200.000 de euro şi a bifat 7 selecţii la naţionala U21 a României.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 7,90 este cota pentru „scor corect: 0-1” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT