Fotbal international

Transferul care arată că Juventus vrea cu orice preț Champions League. Neymar lângă Cristiano Ronaldo!

15.05.2020 | 18:55
Transferul care arata ca Juventus vrea cu orice pret Champions League Neymar langa Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Juventus vrea cu orice preț să câștige trofeul Champions League. Trofeul care îi lipsește din palmares și veteranului Gianluigi Buffon și pentru care portarul de 42 de ani al torinezilor ar fi în stare să rămână pe teren până la adânci bătrâneți ca să îl obțină.

Canalul 7gold anunță că Neymar e un obiectiv pentru Juventus

Canalul 7gold vine cu o informație care dacă se va dovedi a fi întemeiată ar reprezenta fără discuție o mare bombă de mercato. Pentru că Juventus vrea Champions League politica e să fie aduși jucători de top. Iar noua țintă ar fi brazilianul Neymar de la PSG!

ADVERTISEMENT

Cu Neymar în atac lângă Cristiano Ronaldo Juventus ar deveni o forță incontestabilă în Europa. cu pretenții îndreptățite la câștigarea Champions League.

Este dorit înapoi și de Barcelona

Brazilianul este dorit și de Barcelona, care vrea să îl readucă lângă mentorul lui, Lionel Messi, dar gruparea italiană pare a fi un rival de temut pentru catalani în cursa pentru obținerea semnăturii lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Pentru că Neymar, aflat sub contract până în vara lui 2022 cu campioana Franței, ar costa în jur de 165 de milioane euro,o sumă prohibită în condițiile actuale pentru orice club, Juventus ar dori să insereze în această operațiune un jucător la schimb.

Paulo Dybala ar fi o monedă de schimb

Unul care să fie pe placul șefilor lui PSG și care să facă să treacă ușor plecarea brazilianului. Cel care întrunește aceste caracteristici este argentinianul Paulo Dybala, considerat al doilea jucător ca valoare în lotul lui Juventus.

ADVERTISEMENT

Între timp Neymar a devenit ținta unor reproșuri tăioase în Brazilia, pentru faptul că a transformat luxoasa sa vilă într-un adevărat hotel, în care a intrat cine a vrut, deși autoritățile au precizat clar că doar cei declarați la începutul carantinei erau acceptați.

Probleme cu carantina pentru brazilian

Și așa Neymar s-a înconjurat de la bun început de multă lume. Toată familia plus gașca de prieteni care l-a însoțit peste tot unde a fost, Barcelona sau Paris, alcătuiau deja un grup numeros din primul moment.

ADVERTISEMENT

Cel care l-a dat de gol pe jucător, fără să vrea, a fost bucătarul acestuia, care a postat mai multe poze și un filmuleț cu vizitele primite de Neymar și se poate vedea clar că nu puțini au fost cei care i-au călcat pragul fără a avea voie.

ADVERTISEMENT
Tags: