Sport

Transferul care i-a cucerit deja pe oficialii lui FCSB: „Nu-l credeam atât de bun! O să câștigăm bani mulți cu el”

FCSB a făcut nu mai puțin de 9 transferuri în această vară, iar lista e în continuare deschisă. Unul dintre nou-veniți a devenit deja „perla” de milioane de euro a conducerii roș-albastre.
28.08.2022 | 16:11
Transferul care ia cucerit deja pe oficialii lui FCSB Nul credeam atat de bun O sa castigam bani multi cu el
Transferul care i-a cucerit deja pe oficialii lui FCSB: „Nu-l credeam atât de bun! O să câștigăm bani mulți cu el”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

David Miculescu (21 de ani) a primit elogii din partea lui Mihai Stoica. Managerul general al FCSB-ului este încântat la maximum de fotbalistul pentru care Gigi Becali a scos din buzunar 1,7 milioane de euro.

David Miculescu l-a fermecat pe Mihai Stoica: „A devenit indispensabil pentru noi”

Deși este cel mai scump transfer al verii în SuperLiga, managerul general al vicecampioanei României nu crede că suma de 1,7 milioane de euro este prea mare. MM Stoica este convins că, în viitor, FCSB va încasa bani mulți de pe urma atacantului născut la Timișoara.

ADVERTISEMENT

„Pentru Miculescu nu este exagerată suma, cu el se vor câştiga bani mulţi, cred eu. Am foarte mare încredere în Miculescu. Îmi place foarte mult acest jucător, foarte, foarte mult. Din toate punctele de vedere.

În primul şi în primul rând, este un jucător care face tactic tot ce i se spune şi găseşti foarte rar jucători care au inteligenţa asta.

ADVERTISEMENT

Miculescu îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun. Este foarte, foarte bun jucător. În meciul de joi (n.r. – 3-1 cu Viking) m-a convins, chiar dacă alţii n-au realizat care a fost rolul lui.

Este un jucător care la ora actuală a devenit indispensabil pentru noi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a jucat până acum de șase ori în tricoul roș-albastru în toate competițiile. Fostul fotbalist al celor de la UTA Arad a marcat un gol, cu CS Mioveni, și a oferit un assist în FCSB – Viking 1-2.

FCSB pregătește încă un tun pe piața transferurilor

După David Miculescu, Gigi Becali vrea să spargă banca pentru încă un fotbalist. FCSB s-a înțeles cu FC U Craiova 1948 pentru achiziționarea lui Andrea Compango, în schimbul căruia plătește 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

După mai multe runde de negocieri, atacantul italian în vârstă de 26 de ani va accepta în cele din urmă oferta roș-albaștrilor, după cum chiar el a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 3,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT