Niculae confirmă: “Găman mi-a cerut să-l las la Rennes”

Florin Gongu   
în Horia Ivanovici
20/08/2013, 16:27
Niculae confirmă: “Găman mi-a cerut să-l las la Rennes”

UPDATE: “Sunt multe oferte pentru mai mulţi jucători. Singurul care ar urma să plece este Valerică Găman. Am avut o discutaţie cu el între patru ochi şi mi-a zis că joacă de doi ani şi vrea să-l las să plece. Nu mă opune plecării, dacă se înţeleg cluburile. Luăm o sumă importantă, plus o cotă din următorul transfer. Şi pentru Budescu au fost oferte, dar el a venit la mine şi mi-a spus că vrea să joace cu Astra în grupele Ligii Europa”, a spus Ioan Niculae la Fanatik Show, pe Digi Sport 1.

Fundaşul Valerică Găman va pleca la Rennes. Gruparea la care a activat ca antrenor şi Laszlo Boloni a trimis cu puţin timp în urmă o ofertă pentru internaţionalul român în valoare de 1,5 milioane de euro.

Găman a plecat astăzi cu Astra la Haifa, acolo unde giurgiuvenii vor întîlni pe Maccabi, în prima manşă din play-off-ul Ligii Europa. Internaţionalul a fost luat în delegaţie pentru că nu se semnaseră încă actele, dar, în aceste condiţii, Găman va fi doar turist în Israel, fiindcă nu va fi trecut pe foaia oficială. Jucătorul va semna după ce se va întoarce în România.

Găman va fi al optulea jucător român care va evolua în Ligue 1. Fostul astral se va duela cu Keşeru (Bastia), Mutu şi Ştefan Popescu (ambii de la Ajaccio), M. Roman (Toulouse), Chiţu (Valenciennes), Nicoliţă (St. Etienne) şi Nistor (Evian).

 

Închide ×