Fotbal intern

Transferul lui Abang la FCSB. Au activat clauza secretă din contract!

21.05.2018 | 18:55
Transferul lui Abang la FCSB Au activat clauza secreta din contract
ADVERTISEMENT

Transferul lui Abang la FCSB a devenit o prioritate pentru Gigi Becali, iar patronul roş-albaştrilor a anunţat deja oficial interesul pentru atacantul Astrei Giurgiu.

Gigi Becali a mărturisit înainte de partida FCSB-Astra că îl doreşte pe Abang din vară la echipa sa. “Vreau să-i iau pe Omrani de la CFR și pe Abang și pe Matei de la Astra. Îl iert pe Abang, e cleptoman, dar pe mine mă interesează că joacă fotbal și ați văzut ce bine își face crucea. E ortodox! Pe Abang și Omrani îi iau sigur. Cine e de vină că am pierdut titlul? Eu, că am fost lacom și l-am pus căpitan pe Alibec. Am zis că poate ne scoatem banii pe el și de-aia am tras de el. Alibec a uitat fotbalul. Îl compari pe Abang cu Alibec sau cu Gnohere? Trebuie să întărim echipa cu jucători care au forță. Vreau să fim puternic la jocul aerian şi să dăm multe goluri din fazele fixe”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Abang la FCSB. Clauza secretă din contract!

FANATIK.RO a luat legătura cu Dani Coman, iar preşedintele Astrei Giurgiu a vorbit despre posibilitatea transferului atacantului Abang la FCSB.“Oficial nu am fost căutaţi de nimeni de la Steaua. Am văzut şi eu declaraţiile domnului Gigi Becali, iar eu vreau să spun că Abang nu va rămâne liber de contract în această vară.

Înainte de incidentul în care a fost implicat Abang, cu acuzele de furt care i-au fost aduse, noi i-am activat clauza de prelungire a contractului său cu Astra pentru o perioadă de trei ani. După acele acuze i-am acordat şi prezumţia de nevinovăţie până la cercetările finale. Cine îl doreşte pe Abang trebuie să discute cu noi deoarece trebuie să plătească şi o sumă de transfer. Orice fotbalist care se află la Astra este transferabil pentru sume de bani, nu doar Abang. Domnul Niculae este plecat în străinătate, iar când o să vină acasă o să îi spunem şi despre declaraţiile lui Gigi Becali, iar apoi dânsul ne poate contacta să discutăm şi oficial. Dacă nu eram mulţumiţi de Abang, să fiţi siguri că nu îi activam clauza, dar am fost mulţumiţi de el”, a spus Dani Coman. Înainte de meciul cu FCSB, FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate că Poliţia s-a deplasat la antrenamentele Astrei de la Ploieşti, acolo unde i s-au luat lui Abang primele declaraţii după acuzele de furt care i-au fost aduse de unul dintre colegii de la echipa a doua.

ADVERTISEMENT
Tags: