Fotbal intern

Transferul lui Alex Ioniţă la Universitatea Craiova! Ce salariu vrea fotbalistul

27.07.2018 | 15:35
Transferul lui Alex Ionita la Universitatea Craiova Ce salariu vrea fotbalistul

Transferul lui Alex Ioniţă la Universitatea Craiova ar putea să se facă în scurt timp! Atacantul în vârstă de 23 de ani a postat o imagine pe un site de socializare care lasă loc de interpretări. FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


Update. Conform informaţiilor FANATIK.RO, Neluţu Varga ar accepta să se despartă de Alex Ioniţă pentru 1.500.000 de euro, o sumă pe care Universitatea Craiova nu o consideră imposibil de plătit. Problemele apar când vine vorba de salariul jucătorului. Alex Ioniţă ar dori 25.000 de euro pe lună, iar patronul Mihai Rotaru nu vrea să rupă vestiarul, în condiţiile în care cei mai bine plătiţi jucători din Bănie câştigă 12.000 de euro pe lună.

Negoicerile dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova continuă, urmând ca o decizie finală să fie luată săptămâna viitoare.

Deşi s-a zvonit că ar fi în Craiova, Alex Ioniţă se află în lotul CFR-ului şi pregăteşte meciul cu Dunărea Călăraşi.


CFR Cluj va juca în etapa a 2-a cu Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 28 iulie, ora 18.00, iar Alex Ioniţă a parcurs drumul alături de coechipierii săi de la Cluj la Bucureşti, de unde CFR va pleca spre Călăraşi. Atacantul n-a rămas în Capitală şi a plecat spre Craiova, acolo unde va negocia cu oltenii, conform sport.ro.

Transferul lui Alex Ioniţă la Universitatea Craiova

Marcel Popescu, preşedintele de la Universitatea Craiova, a recunoscut interesul echipei pregătite de Devis Mangia pentru Alex Ioniţă, jucător care nu a primit foarte multe şanse de la campioana României. Mai mult, Mihai Rotaru este dispus să ofere maxim 600.000 de euro pentru internaţionalul român.

Alex Ioniţă a postat o imagine pe Instagram cu avionul care l-a dus la Craiova
Imaginea postată de Alex Ioniţă pe Instagram cu avionul care l-a dus la Craiova

Alex Ioniţă a câştigat două trofee cu CFR Cluj

Cotat de site-urile de specialitate la 1.250.000 de euro, Alex Ioniţă a ajuns la CFR Cluj pe 20 ianuarie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. A jucat în 10 meciuri pentru campioana României, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Alex Ioniţă a câştigat două trofee cu CFR Cluj: titlul în sezonul 2017-2018 şi Supercupa României

150 de meciuri are Alex Ioniţă în Liga 1 Betano