Fotbal intern

Transferul lui Alex Măţan la U Craiova a picat din cauza fotbalistului. Câţi bani cerea. Exclusiv

05.10.2020 | 17:08
Transferul lui Alex Matan la U Craiova a picat din cauza fotbalistului Cati bani cerea Exclusiv
ADVERTISEMENT

Transferul lui Alex Măţan la U Craiova a picat. Deși oltenii au vrut să îl aducă și chiar ajunseseră la un acord cu cei de la FC Viitorul, mutarea nu s-a finalizat.

FANATIK a aflat că motivul pentru care transferul nu a putut fi completat este reprezentat de pretențiile financiare ale fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Alex Mățan a devenit titular în echipa celor de la Viitorul, după ce în sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la FC Voluntari.

Transferul lui Alex Măţan la U Craiova a picat. Oltenii nu s-au înțeles cu fotbalistul

Deși părea foarte aproape să fie finalizat, transferul lui Alexandru Mățan la Universitatea Craiova a picat! Chiar în ultima zi a ferestrei de transferuri, oltenii sunt foarte activi și încearcă să își întărească echipa, mai ales după ce i-au pierdut pe Valentin Mihăilă, transferat la Parma, și pe Elvir Koljic, accidentat în meciul cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Una dintre țintele clubului patronat de Mihai Rotaru a fost Alex Mățan, mijlocașul celor de la FC Viitorul, considerat a fi soluția ideală pentru linia ofensivă a oltenilor. Numai că negocierile au căzut definitiv din cauza pretențiilor financiare ale jucătorului.

FANATIK a aflat că Universitatea Craiova a reușit să ajungă la un acord cu FC Viitorul și Alex Mățan ar fi urmat să fie transferat la clubul din Bănie în schimbul sumei de 800.000 de euro, la care s-ar fi adăugat alte bonusuri, dar și procent dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Totul a picat în momentul în care oltenii au început să negocieze cu mijlocașul. FANATIK a aflat că formația din Bănie i-a oferit tânărului de 21 de ani 25.000 de euro la semnătură și un salariu lunar în valoare de 8.000 de euro, însă fostul jucător de la Voluntari a cerut 60.000 de euro la semnătură și un salariu 10.000 de euro pe lună!

Oltenii au considerat că doleanțele fotbalistului nu sunt justificate și au renunțat să mai negocieze pentru aducerea acestuia. Astfel, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Craiova s-a reorientat și a rezolvat aducerile lui Ivan Mamut, George Cîmpanu și Reagy Ofosu.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mățan a jucat de 47 de ori pentru prima echipă a celor de la FC Viitorul, a marcat de patru ori și a oferit și 7 pase decisive. Pe parcursul împrumutului la FC Voluntari, el a înscris un gol și a oferit și două assist-uri.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 3,15 este cota pentru “x solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT