Fotbal intern

Transferul lui Alexandru Ioniță la Rapid a intrat în impas! Astra Giurgiu se opune mutării

31.01.2020 | 07:38
Transferul lui Alexandru Ionita la Rapid a intrat in impas Astra Giurgiu se opune mutarii
ADVERTISEMENT

Transferul mijlocașului Alexandru Ioniță la echipa Rapid București a intrat în impas, după ce oficialii Astrei Giurgiu s-au opus unei astfel de mișcări.

Transferul lui Alexandru Ioniță la Rapid a intrat în impas

Alexandru Ioniță a fost adus în vară sub formă de împrumut cu drept de cumpărare definitivă de Universitatea Craiova de la CFR Cluj, dar jucătorul nu a confirmat și oltenii nu numai că au decis să nu-i activeze clauza, ci vor să scape de el până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Pe fir a intrat Rapid, prima dragoste a lui Alexandru Ioniță, și părțile au ajuns la o înțelegere pentru împrumutul fotbalistului până în vară, dar transferul a intrat în impas după ce, conform prosport.ro, Astra Giurgiu nu a fost de acord cu o astfel mutare.

Astra are 20% dintr-un viitor transfer al lui Ioniță

Alexandru Ioniță ar fi trebuit să ajungă joi în cantonamentul Rapidului din Antalya, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat după ce Astra Giurgiu s-a opus împrumutului de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Gruparea patronată de Ioan Niculae are putere de decizie la transferul lui Alexandru Ioniță, deoarece și-a păstrat 20% dintr-o viitoare mutare a jucătorului atunci când l-au cedat la CFR Cluj, în vara anului 2018.

Astra cere bani de la CFR Cluj

Inițial, mama jucătorului îl convinsese pe patronul Ioan Niculae să-l lase pe Ioniță să meargă împrumut până în vară la Rapid, dar lucrurile s-au schimbat cu puțin înainte ca acesta să plece în Antalya.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu le-a cerut celor de la CFR Cluj, clubul de care aparține fotbalistul, să le plătească o sumă de bani pentru a-și da acordul ca Alexandru Ioniță să joace la Rapid. Giuleștenii speră ca toate problemele să se rezolve și i-au amânat pentru ziua de duminică biletele de avion achiziționate jucătorului.

Cârțu a confirmat împrumutul la Rapid

FANATIK a anunțat în exclusivitate miercuri că Universitatea Craiova și Rapid București au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Alexandru Ioniță până la finalul sezonului la formația giuleșteană.

ADVERTISEMENT

Apoi, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a confirmat pentru FANATIK plecarea lui Alex Ioniță. Tehnicianul Daniel Pancu vorbește despre sosirea jucătorului la Rapid încă de la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT