Fotbal intern

Transferul lui Alibec la Al Shabab, în pericol: “Sunt şanse mici”

16.07.2018 | 17:01
Transferul lui Alibec la Al Shabab in pericol Sunt sanse mici
ADVERTISEMENT

Transferul lui Alibec la Al Shabab, în pericol. Marius Şumudică a vorbit despre cum a fost primit la noua echipă, dar şi despre posibilitatea aducerii lui Denis Alibec.

După ce i-a transferat pe Constantin Budescu şi Valerică Găman, Marius Şumudică îşi doreşte să mai aducă încă unul dintre jucătorii cu care a luat campionatul la Astra Giurgiu, pe Denis Alibec: “Îmi place viaţa aici. Fac numai fotbal, n-am timp de altceva. Nu există tentaţii, jucătorii sunt OK. Sunt 8 străini în lot, din care 7 pot să joace în fiecare meci. Nu sunt probleme financiare, îmi pot desfăşura activitatea foarte bine, sunt condiţii foarte bune. Pe mine nu m-au îmbrăcat în costumul lor tradiţional, m-au văzut mai serios la început.  Lui Budescu îi stătea chiar bine cu barba aia.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Alibec la Al Shabab, în pericol

Toată lumea aşteapta foarte mult de la Budescu. Au vrut să-i facă o prezentare specială, au făcut eforturi deosebite să-l aducă. În ultimii 3 ani au avut un parcurs mai slab, au terminat pe 10 anul trecut. Vor foarte mult, de aia nici nu m-am grăbit la străini.

Mai am 3 posturi descoperite şi ne gândim foarte bine pe cine luăm. Sunt în discuţii pentru Alibec în continuare. Lucrez în continuare, dar şansele sunt destul de mici. Cred că sunt cam singurul care încearcă… Vreau să-i conving ce înseamnă Alibec lângă Budescu. Îmi e greu să-i conving… Citesc imediat tot ce apare şi sunt puţin dezaăgiţi. E destul de greu să-i conving, există concurenţi serioşi. Mai am fotbalişti pe listă care au marcat peste 15 goluri în campionate destul de puternice”, a spus Şumudica pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT