Transferul lui Alibec la Viitorul, imposibil! “Nu ne putem lega la cap!”

Daniel Vlad   
in Viitorul Constanta
13/06/2018, 17:24
Transferul lui Alibec la Viitorul, imposibil! “Nu ne putem lega la cap!”
Transferul lui Alibec la Viitorul, imposibil!

Transferul lui Alibec la Viitorul, imposibil! Gigi Becali este convins că Gică Hagi nu o să accepte achiziţionarea lui Denis Alibec din cauza salariului pe care acesta îl are la FCSB.

Gigi Becali a mărturisit că i-ar placea ca Gică Hagi să îl transfere pe Alibec la Viitorul, în schimbul unuia dintre Cicâldău, Măţan sau Ciobanu, dar totuşi nu crede că Gică Hagi vrea să aducă la echipa lui un fotbalist cu un contraact ca cel al atacantului roş-albaştrilor. Însă latifundiarul din Pipera este deschis la negocieri cu oficialii fostei campioane a României.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Transferul lui Alibec la Viitorul, imposibil! “Nu ne putem lega la cap!”

Contactat de către FANATIK.RO, pentru a discuta despre propunerea lui Gigi Becali, directorul general al fostei campioane a României, Cristi Bivolaru, a acceptat să vorbească despre declaraţiile patronului celor de la FCSB. “Deşi îl poţi acuza de multe ori pe Gigi Becali că ce visează noaptea el spune ziua, totuşi de această dată acest om are dreptate. Nu ne putem lega la cap cu Denis Alibec mai ales să el are şi un contract de 20.000 de euro pe lună. Noi la echipă la Viitorul avem o altă politică salarială faţă de ce se întâmplă la FCSB.

Alibec a mai fost la noi şi mai mult ca sigur nu se pune problema să îl aducem pe Denis la Viitorul Constanţa. Însă eu cred că nici el nu îşi doreşte să mai joace în Liga 1, deoarece mai mult ca sigur vrea să prindă un contract în această vară la o echipă din străinătate”, a spus Bivolaru.

Însă nici situaţia lui Gheorghe Hagi nu este sigură la această oră. “Regele” a tot lăsat de înţeles în ultima perioadă că îşi doreşte să plece să antreneze din nou în străinătate. Hagi a fost foarte aproape de preluarea băncii tehnice a formaţiei Legia Varşovia, dar în cele din urmă cele două părţi nu au mai bătut palma.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×