Fotbal international

Transferul lui Alin Toșca la PAOK a intrat în impas! Ce anunț a făcut Răzvan Lucescu

22.08.2018 | 22:40
Transferul lui Alin Tosca la PAOK a intrat in impas Ce anunt a facut Razvan Lucescu

Transferul lui Alin Toșca la PAOK a intrat în impas! Antrenorul grecilor de la PAOK, Răzvan Lucescu a declarat că mutarea fundașului la echipa din Salonic a devenit din nou puțin probabilă. Astfel, la doar o zi după ce presa din Spania  a anunţat că PAOK Salonic a obţinut împrumutul pe un sezon al fundaşului Alin Toşca de la Betis Sevilla, fostul selecționer al României a declarat că între timp transferul a intrat în impas.

“Nu pot să spun exact la momentul ăsta. Eu am spus că da, e OK, au fost nişte negocieri, înainte de meci am înţeles că e aproape gata, astăzi văd că s-a blocat ceva. Nu ştiu mai departe ce se va întâmpla, azi, mâine. Noi avem nevoie în acea zonă, pentru că suntem puţin descoperiţi. Când avem nevoie, apelăm la Crespo, dar îl luăm din zona centrală şi aţi văzut ce cuplu face cu Varela”, a declarat Răzvan Lucescu pentru  Telekom Sport.

Transferul lui Alin Toșca la PAOK a intrat în impas!

Toşca a dorit din răsputeri să rămână la Betis, însă conducerea clubului nu a ţinut cont de nici una din declaraţiile sale de iubire faţă de culorile alb-verzi. Potrivit Marca, Betis i-a căutat echipă românului încă din această vară, nefiind dispusă să-i mai plătească salariul de 30.000 de euro pe lună, până la următoarea perioadă de transferuri. Alin Toşca a ajuns la Betis în ianuarie 2017, când spaniolii plăteau 1 milion de euro celor de la FCSB. Eu sunt acum la Betis, mai am trei ani de contract, pentru mine totul este clar. Sunt doar nişte discuţii care apar în presă, despre care eu nu ştiu nimic. Nu am primit nicio ofertă concretă. Mă bucur foarte mult că sunt aici şi o să trag tare să prind un loc de titular. Eu îmi doresc să rămân aici, îmi place foarte mult la Betis, mă simt foarte bine, e o echipă care joacă în Europa şi care a crescut foarte mult” – spunea Alin Toşca imediat după ce a revenit la gruparea andaluză în această vară.

Răzvan Lucescu, salvatorul lui Alin Toşca. A avut oferte şi din Serie A

Toşca a evoluat în a doua parte a sezonului anterior în Serie A, la ultima clasată Benevento.  Alin Toşca a jucat bine la Benevento, însă a mers mai mult ca să joace, pentru că echipa italiană, ultima în clasament, era ca şi retrogradată încă din iarnă.El a plătit scump cele câteva greşeli majore comise în tricoul lui Betis în sezonul trecut, după ce debutul fusese excelent, 1-1 cu Barcelona şi Toşca de netrecut în faţa vedetelor catalane. Acum însă Barcelona rămâne o amintire, iar realitatea este că românul trebuia să îşi caute repede echipă, altminteri ar fi ieşit şi din circuitul echipe naţionale.

În această vară mai multe cluburi din Serie A s-au arătat interesate de serviciile românului, iar PAOK Salonic şi-a depus şi ea candidatura la un transfer sau măcar la un împrumut al românului, evident, la insistenţele lui Răzvan Lucescu. Paradoxal, la acel moment Betis nu a dat curs nici unei oferte, iar Alin a fost utilizat cam în toate meciurile de pregătire, descurcându-se bine, aşa cum nota chiar Diario de Sevilla, care scria despre un posibil restart al fotbalistului. Însă când a început campionatul Toşca nu a figurat nici măcar rezervă la jocul de debut de acasă, un neaşteptat duş rece, 0-3 cu Levante. Acum e clar pentru toată lumea că legătura dintre Betis şi internaţionalul român nu mai există şi că PAOK Salonic ar putea fi marea şansă pentru Alin Toşca de a arăta că spaniolii au greşit în privinţa lui. Cu Răzvan Lucescu antrenor şansele sale sunt mari şi mingea este în totalitate în terenul lui. Dacă se va pregăti bine şi va avea evoluţii constant bune, atunci va fi clar că a tras lozul câştigător.

65 de partide a bifat Alin Toșca în tricoul FCSB-ului