Sport

Gigi Becali face progrese în negocierile dintre FCSB și Andrea Compagno: „Și-a luat lucrurile de la bază, luni va fi la București”

Andrea Compagno era anunțat ca și transferat de la FC U Craiova la FCSB. Aseara, lucrurile au intrat în impas, dar conducerea oltenilor a anunțat progrese.
27.08.2022 | 21:51
Gigi Becali face progrese in negocierile dintre FCSB si Andrea Compagno Sia luat lucrurile de la baza luni va fi la Bucuresti
Andrea Compagno (26 de ani), de la FC U Craiova 1948, transferat la FCSB pentru 1,5 milioane de euro. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-08-2022
09:32

Conducerea lui FC U Craiova spune că Andrea Compagno e jucătorul FCSB-ului

Noi detalii în privința transferului lui Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948 la FCSB. Oficialii olteni, prin vocea președintelui Marcel Pușcaș, au transmis că jucătorul și-a luat lucrurile de la bază și că va porni spre Capitală.

„Eu sunt la cantonament și a venit Andrea, și-a luat echipamentul și a zis că astăzi sau mâine o să se rezolve situația lui. Cred că în proporți de 99% nu se mai schimbă lucrurile. Suntem mulțumiți, Mititelu nu este un sac fără fund”, a declarat Marcel Pușcaș, la Pro Arena.

Finanțatorul Gigi Becali a confirmat la orele prânzului în exclusivitate pentru FANATIKs-a înțeles cu Adrian Mititelu pentru atacantul italian.

De ce a picat transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Numai că în acest moment transferul lui Andrea Compagno la FCSB este în impas, managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, dezvăluind că nu s-a ajuns la o înțelegere cu agentul jucătorului.

ADVERTISEMENT

”Cluburile s-au înţeles. Acordul de transfer a fost semnat, nu ne-am înţeles cu jucătorul. Sau cu agentul jucătorului. Oferta noastră e pe masa lor. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova. Agentul lui e străin.

Sunt atât de extenuat că nu mă mai interesează de ce  jucătorul încă nu şi-a dat acordul, spun doar care e rezultatul la momentul ăsta. La momentul ăsta nu ne-am înţeles, iar noi mai mult decât am oferit, nu oferim.

ADVERTISEMENT

La mine toate sunt secrete ce discut, la Gigi toate se spun. Suma e exagerată, la Miculescu nu e suma exagerată”, a declarat oficialul vicecampioanei României, la Orange Sport.

Italianul lăsa se înțeleagă că nu e totul gata

Chiar înainte de anunțul făcut de Mihai Stoica, Andrea Compagno afirma că deocamdată nu a ajuns la nicio înțelegere cu FCSB. ”N-am semnat, în fotbal până nu semnezi, totul e vorbă. O să vedem”, spunea italianul, pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit prima dată 500.000 pentru a obține transferul lui Andrea Compagno, dar a fost refuzat de Adrian Mititelu. La scurt timp, finanțatorul FCSB a revenit cu o ofertă 1,5 milioane de euro, care a fost acceptată de patronul FC U Craiova.

Antrenorul Nicolae Dică a fost extrem de binedispus la conferința de presă, având în vedere calificarea în grupele Conference League și a transferului atacantului italian, care a marcat 26 de goluri de când a sosit în România.

ADVERTISEMENT

Cum s-a decis Mititelu să-l vândă pe Compagno

Patronul celor de la FC U Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că în urmă cu o lună nu se gândea să îl vândă pe Compagno, însă împreună cu jucătorul au hotărât să ia această decizie, mai ales că suma de transfer este una foarte mare pentru fotbalul nostru.

Din cauza acestei mutări, criticile au apărut imediat pentru Mititelu, însă în apărarea acestuia a sărit chiar fiul său. Adrian Mititelu jr. a dezvăluit că tatăl său a fost cel care l-a remarcat pe Andrea Compagno și a luat decizia să îl aducă la FC U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „12 și sub 4,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT