Fotbal intern

Transferul lui Andrei Chindriș la FCSB a generat scandal între agenți. Reacția fundașului dorit de Gigi Becali

20.04.2020 | 15:41
Transferul lui Andrei Chindris la FCSB a generat scandal intre agenti Reactia fundasului dorit de Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș este lovitura pregătită de Gigi Becali pentru următoarea perioadă, însă tratativele dintre FCSB și Botoșani au generat un adevărat scandal între Niki Disaga, agentul fundașului central, și Florin Vulturar, cel care are permisiunea lui Valeriu Iftime să negocieze mutarea.

Scandal între agenți

Transferul lui Andrei Chindriș la FCSB s-a transformat într-un adevărat serial în ultimul timp. După ce Gigi Becali și Valeriu Iftime nu au ajuns, cel puțin deocamdată, la un numitor comun în ceea ce privește suma mutării, doi dintre agenții implicați în transfer au lansat un nou „episod”.

ADVERTISEMENT

Niki Disaga este agentul oficial al lui Chindriș, însă Florin Vulturar deține permisiunea lui Valeriu Iftime să intermedieze negocierile dintre cele două cluburi, situație ce a generat un scandal între cei doi impresari.

Pentru a evita continuarea conflictului, Andrei Chindriș a declarat că nu va mai avea nicio poziție oficială în privința transferului la FCSB.

ADVERTISEMENT

Sunt acasă și urmez programul pe care domnul Marius Croitoru ni l-a dat.

V-aș ruga să îmi permiteți să nu mai discut public despre transferul meu la FCSB, deoarece nu vreau ca vorbele mele să fie interpretate și să se înțeleagă alte lucruri de către unele persoane.

Agentul meu oficial este domnul Niki Disaga, iar domnul Florin Vulturar are permisiunea domnului Iftime să vorbească despre transfer cu Gigi Becali”, a declarat Andrei Chindriș, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Înlocuitorul lui Bogdan Planic

În cazul în care tratativele se vor concretiza și Andrei Chindriș va ajunge la FCSB, fundașul central va fi, cel mai probabil, înlocuitorul lui Bogdan Planic în defensiva „roș-albaștrilor”.

Apărătorul sârb a refuzat să prelungească contractul cu formația la care evoluează din 2017, poziție ce l-a convins pe Gigi Becali să-i suspende contractul.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș a devenit titular la FC Botoșani de la începutul actualului sezon, după ce Andrei Burcă a fost transferat de CFR Cluj. Evoluțiile bune reușite la echipa de club l-au convins și pe Mirel Rădoi, care l-a folosit pe Chindriș în toate cele cinci partide jucate în toamnă în preliminariile EURO U21.

ADVERTISEMENT