ADVERTISEMENT
Sport

Laszlo Dioszegi, reacție neașteptată după ce transferul lui Dumiter a căzut. Update

Gigi Becali l-a dorit insistent pe Andrei Dumiter la FCSB, s-a înțeles cu Sepsi OSK, dar transferul a căzut în cele din urmă.
Autor: Traian Terzian | 09.06.2021 | 17:14
Laszlo Dioszegi, reacție neașteptată după ce transferul lui Dumiter a căzut. Update
Gigi Becali l-a dorit insistent pe Andrei Dumiter la FCSB, s-a înțeles cu Sepsi OSK, dar transferul tot nu este sigur. Sursă foto: Sport Pictures
acum 2 weeks

Patronul lui Sepsi îl trage de urechi pe Dumiter

Patronul clubului Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, nu s-a arătat încântat de faptul că Andrei Dumiter a refuzat să mai meargă la FCSB, așa cum jucătorul a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.

”Dumiter mi-a transmis că nu vrea să plece la FCSB. Știu că a fost ceva cu impresarul, că n-a vrut să-l lase impresarul. Nu-i nicio problemă, dar și el trebuia să se gândească mai devreme, ca să nu purtăm negocieri așa degeaba.

Dar nu este nicio problemă. Vine înapoi și se pregătește cu noi, asta e. În fotbal așa e. Noi ne-am înțeles în totalitate cu FCSB, mingea era la jucător și impresarul lui”, a declarat Dioszegi pentru prosport.ro.

Cu doar 24 de ore în urmă, finanțatorul roș-albaștrilor confirma informația oferită de FANATIK conform căreia a ajuns la un acord cu Sepsi prin care îl lua pe jucătorul de 22 de ani pentru 350.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dumiter trebuia să fie al patrulea transfer al vicecampioanei în această vară, după Andrei Cordea, Stipe Vucur și internaționalul Alexandru Crețu, ultima mutare fiind anunțată de site-ul nostru în urmă cu două luni, pe 6 aprilie 2021.

Transferul la FCSB al lui Andrei Dumiter se complică

Deși totul părea clar în ceea ce privește transferul lui Andrei Dumiter de la Sepsi OSK la FCSB, se pare că acesta a ajuns într-un punct mort, deoarece impresarul Cătălin Sărmășan nu este de acord cu trecerea jucătorului pe care îl manageriază la echipa lui Gigi becali.

”Ne-am înțeles cu FCSB! Totul e clar din partea noastră. Dacă Andrei bate palma cu FCSB, transferul e făcut. Dar, din câte înțelegem, există anumite probleme.

ADVERTISEMENT

Sunt legate de impresarul lui Dumiter, care nu ar dori să-l lase acolo. Asta știm noi, mai departe nu avem ce face”, a declarat Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, pentru gsp.ro.

Gigi Becali e optimist

La rândul său, Gigi Becali a admis că sunt unele probleme cu agentul fotbalistului, dar este încrezător că mutarea se va face și Dumiter va ajunge cât mai repede sub comanda tehnicianului Dinu Todoran.

”Băiatul e la București, din ce știu, și va semna. Tot aud și eu că probabil îl amenință  agentul jucătorului) cu nu știu ce clauze.

ADVERTISEMENT

Eu cred că va semna copilul. Să vină fără agent și gata! Agentul e subordonatul jucătorului, eu așa știu. Nu e stăpân! Poate e invers și nu știu eu”, a spus finanțatorul FCSB.

De ce se opune impresarul acestui transfer

Replica impresarului Cătălin Sărmășan a venit imediat, acesta anunțând că nu se pune problema unui transfer la FCSB. ”Andrei rămâne la Sepsi! Și nu, nu e la București”, a firmat agentul atacantului.

ADVERTISEMENT

După ce a reușit să-l aducă pe Alexandru Crețu în această vară cu toată opoziția impresarului acestuia, de data aceasta șanse sunt mult mai mici ca transferul lui Andrei Dumiter săp se mai realizeze.

Jucătorul de la Sepsi OSK este destul de atașat de agentul său, iar acesta a răma cu un gust amar pentru felul în care a fost tratat la FCSB un alt jucător aflat sub contract cu el, atacantul Adrian Petre.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!