Fotbal intern

Transferul lui Ante Puljic la Dinamo a picat! Arabii refuză să-l lase liber de contract

05.02.2019 | 15:55
Transferul lui Ante Puljic la Dinamo a picat Arabii refuza sal lase liber de contract

Vești proaste pentru fanii alb-roșilor. Transferul lui Ante Puljic la Dinamo a picat. Arabii au refuzat să-l lase liber de contract, mai ales că nu au reușit să găsească un înlocuitor până la finalul perioadei de transferuri.

Croatul de la Al-Faisaly ar fi fost varianta ideală pentru formația lui Mircea Rednic. Antrenorul vrea să mai transfere un fundaș central și un fundaș dreapta, iar Puljic ar fi putut acoperi ambele posturi.

Transferul lui Ante Puljic la Dinamo a picat! Luni seară a venit răspunsul arabilor

Negocierile pentru aducerea lui Ante Puljic în Ștefan cel Mare au intrat în impas. Apărătorul de 31 de ani are de luat 80 de mii de euro de la Al-Faisaly și ar fi vrut ca Dinamo să îi plătească 50 de mii de euro pentru a veni în România. Oficialii arabi îl înștiințaseră pe managerul fundașului să îi găsească echipă, în condițiile în care nu doresc să îi prelungească acordul care expiră în vara lui 2019.

Problema a fost că Al-Faisaly nu dorea să îi dea dezlegarea dacă Puljic nu renunța la banii pe care îi mai avea de luat. Tratativele au tergiversat și au ajuns în punctul în care totul a picat. Faisaly nu a putut aduce un înlocuitor pentru Puljic și i-au anunțat, luni seară, conform informațiilor FANATIK, pe șefii lui Dinamo că nu îl vor lăsa liber pe croat!

Ante Puljic Denis Alibec
Ante Puljic a fost unul dintre cei mai apreciați străini de la Dinamo, evoluțiile sale din Liga 1 fiind la un nivel foarte ridicat

Nici jucătorul nu forțează venirea în România

Mutarea ar fi avut șanse mari să se realizeze dacă Ante Puljic ar fi avut o poziție tranșantă în raport cu formația arabă. Croatul nu a vrut să adopte o poziție de forță, mai ales că are de luat câteva salarii din urmă, astfel încât Dinamo s-a văzut pusă în postura în care să depindă exclusiv de dorința celor de la Al-Faisaly.

Puljic nu a jucat nici în ultimul meci. Chiar mă surprinde. Eu am vorbit cu el, nu a decis încă dacă va pleca de acolo sau va rămâne. Dar va veni un fundaș central, va veni și un fundaș dreapta, aici suntem descoperiți. Vrem să ne întărim, să formăm o echipă puternică”, a spus Mircea Rednic la finalul partidei cu Poli Iași. În acest moment, doar printr-o minune ar mai putea ajunge Puljic în Ștefan cel Mare.