Sport

Transferul lui Billel Omrani la FCSB, desființat: ”E mai gras ca mine! Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră”

FCSB a transferat doi atacanți în ultimele săptămâni. Ultimul, Billel Omrani este desființat de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gigi Becali.
15.09.2022 | 11:25
Transferul lui Billel Omrani la FCSB desfiintat E mai gras ca mine Nu poate sa fuga face 23 sprinturi si sta la umbra
Achiziția lui Billel Omrani este desființată de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gigi Becali. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut eforturi uriașe pentru a obține semnătura lui Billel Omrani, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Achiziția este contestată de un prieten la cataramă al lui Gigi Becali.

Billel Omrani făcut praf: ”E un tip conflictual. Nu se va impune la FCSB”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu mai este implicat în fenomen, dar continuă să fie un fin observator a ceea ce se întâmplă în fotbalul din România.

ADVERTISEMENT

Bun prieten cu Gigi Becali, Dragomir nu se ferește să critice achiziția lui Billel Omrani. Fostul șef de la LPF știe de ce francezul nu se va impune în prima garnitură a vicecampioanei FCSB.

”Lăsați-mă cu Omrani. În primul rand, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular.

ADVERTISEMENT

Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră. E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular”, a spus Dumitru Dragomir, pentru GSP.ro.

Fostul oficial al LPF trage și un semnal de alarmă după transferul lui Omrani. Dragomir este de părere că achiziția îl scoate din circuit pe Ianis Stoica, fotbalist de doar 19 ani.

ADVERTISEMENT

”Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! Poate face unul, două, trei jocuri bune (Billel Omrani – n.r.), pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru”, a adăugat Dragomir.

Dragomir dă vina pe staff pentru decăderea lui Tavi Popescu

Dumitru Dragomir și-a expus punctul de vedere și în ceea ce îl privește pe Octavian Popescu. Fotbalistul pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro de pe urma uni transfer s-a pierdut și e departe de forma sportivă arătată în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Dragomir dă vina pe Nicolae Dică și staff-ul lui pentru decăderea fotbalistului de 19 ani. Acesta a făcut și o paralelă între Tavi Popescu și căpitanul Florinel Coman, pentru a evidenția calitățile ”perlei” lui Gigi Becali.

”Pe Octavian Popescu l-au desființat ca fotbalist. Lasă-l acolo unde juca înainte (în banda stângă – n.r.), ca să dea randament! Este o diferență între Coman si Popescu.

Coman joacă numai în lateral, Popescu este un fotbalist de viitor. Coman se bazează pe pătrunderi, dă pase filtrante, Popescu se bagă la finețuri”, a explicat Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru ”1/2 și peste 2,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT