Fotbal intern

Transferul lui Carlos Fortes la FCSB, blocat de impresar? “Jucătorul nu ştie nimic!”

15.01.2019 | 12:53
Transferul lui Carlos Fortes la FCSB blocat de impresar Jucatorul nu stie nimic
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a ajungat pe 14 ianuarie că FCSB şi Gaz Metan au ajuns la un acord pentru Carlos Fortes, dar transferul atacantului portughez ar putea să fie blocat de către impresarul acestuia. Pedro Tarrao susţine că lusitanul nu a aflat despre înţelegerea dintre cele două echipe şi că respectă programul impus de Edi Iordănescu.

Impresarul lui Carlos Fortes susţine că nu a fost contactat de niciun oficial de la FCSB şi că nici jucătorul nu are informaţii în legătură cu un posibil transfer al său la vicecampioana României. Pedro Tarrao recunoaşte că Gigi Becali a înaintat o ofertă pentru atacantul lui Gaz Metan Mediaş, dar că negocierile nu s-au finalizat deoarece nu a discutat cu oficialii grupării patronate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Calos Fortes blochează transferul atacantului la FCSB

“Noi nu am fost contactaţi de nimeni de la FCSB. Nici eu, nici jucătorul pe care îl reprezint. Am văzut că s-a vorbit şi de salariul pe care îl va avea Carlos şi despre alte lucruri, însă noi nu ştim nimic. S-au înţeles cluburile, dar jucătorul nu ştie despre aşa ceva. El se afla sub contract cu Gaz Metan. Ştiu că au fost oferte şi că a existat una concretă de la FCSB, însă, repet, cu noi nu a vorbit nimeni în momentul de faţă. Jucătorul respectă programul de antrenamente aici la Mediaş” , a declarat impresarul lui Fortes, Pedro Torrão pentru Telekom Sport.

Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru împrumutul lui Carlos Fortes până în vară, iar latifundiarul din Pipera ar urma să plătească 300.000 de euro dacă va dori să activeze clauza de cumpărare. Dacă atacantul portughez va da randament sub comanda lui Mihai Teja, atunci ar urma să semneze un contract valabil pe patru sezoane. Carlos Fortes este văzut drept înlocuitorul lui Harlem Gnohere, atacantul francez având o ofertă de la Al Wasl.

ADVERTISEMENT