Sport

Transferul lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal la Rapid, în linie dreaptă! Detaliile mutării. Exclusiv

Cătălin Cîrjan este foarte aproape de un transfer de la Arsenal la Rapid. Giuleştenii îl vor împrumuta un an de la "tunari", care vor suporta 80% din salariu.
08.06.2023 | 13:25
Transferul lui Catalin Cirjan de la Arsenal la Rapid in linie dreapta Detaliile mutarii Exclusiv
Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid. Va fi prezentat oficial vineri după-amiază. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să intre în lupta la titlu în noul sezon şi anunţă o campanie masivă de transferuri. Giuleştenii i-au transferat deja pe Răzvan Oaidă şi Cristopher Braun şi negociază cu alţi jucători importanţi.

Transferul lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal la Rapid, în linie dreaptă!

Unul dintre ei este Cătălin Cîrjan, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani de la Arsenal. Din informaţiile FANATIK, transferul fotbalistului la Rapid a intrat o linie dreaptă şi au mai rămas de pus la punct doar câteva detalii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că giuleştenii sunt aproape să obţină împrumutul lui Cîrjan pentru un sezon. Arsenal ar urma să suporte în continuare 80% din salariul jucătorului, în timp ce Rapid ar plăti restul de 20%.

Din informaţiile noastre, părinţii jucătorului şi-au dat acordul pentru această mutare, la fel şi jucătorul. Chiar dacă transferul nu este încă închis, şansele sunt foarte mari, mai rămâne ca cele două cluburi să stabilească ultimele detalii ale înţelegerii.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan abia aşteaptă să joace în atmosfera din Giuleşti!

Cătălin Cîrjan a fost cucerit de atmosfera şi fanii din Giuleşti şi ăsta este unul dintre motivele pentru care mijlocaşul vrea să joace la Rapid. El nu a apucat încă să debuteze la echipa mare a lui Arteta, dar a fost de mai multe ori în lot pentru meciuri din Premier League şi Europa League.

Transferul lui Cătălin Cîrjan la Rapid ar fi o adevărată lovitură pentru giuleşteni, mai ales că mijlocaşul este eligibil pentru criteriul U-21 şi astfel Adrian Mutu ar avea la dispoziţie o soluţie foarte bună la dispoziţie.

ADVERTISEMENT

Planuri mari pentru Rapid în această perioadă de mercato

Rapid a încheiat pe locul cinci în SuperLiga, dar oficialii echipei au anunţat că din sezonul viitor se schimbă obiectivul şi vor ca echipa lui Adi Mutu să intre în lupta pentru titlu. Iar pentru asta au pregătit un buget generos de achiziţii.

FANATIK a anunţat că Dan Şucu şi Victor Angelescu au pregătit 3.5 milioane de euro pentru achiziţii şi au demarat deja discuţiile cu mai multe nume importante din România şi străinătate.

ADVERTISEMENT

Până acum, au fost transferaţi Răzvan Oaidă, liber de contract după despărţirea de FCSB, Cristopher Braun, de la CFR Cluj şi Omar El Sawy de la Csikszereda. Cu CFR Cluj există negocieri intense şi pentru Yuri Matias.

  • 20 de ani are Cătălin Cîrjan
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului 
ADVERTISEMENT