Fotbal intern

Transferul lui Cicâldău la FCSB. Se teme de un nou caz Nedelcu

22.05.2018 | 18:38
Transferul lui Cicaldau la FCSB Se teme de un nou caz Nedelcu

Gigi Becali pregătește câteva mutări spectaculoase, printre care și transferul lui Cicâldău la FCSB. Cu toate acestea, există semne de întrebare legate de adaptarea fotbalistului la presiunea de la echipa din București.

Becali este principalul cumpărător de la Gică Hagi, afaceristul transferând în ultimii ani cei mai promițători jucători ai Regelui, în schimbul unor sume impresionante. Din păcate, nu toate achizițiile au confirmat investiția lui Becali.

Transferul lui Cicâldău la FCSB. Ia în calcul străinătatea

Ultimul nume intrat în vizorul fostului patron de la FCSB este cel al lui Alex Cicâldău. Mijlocașul, care a debutat în naționala de seniori a României în amicalul cu Israel, a atras atenția prin evoluțiile constant foarte bune. Becali îl vrea neapărat la echipă, dar transferul lui Cicâldău la FCSB nu este atât de ușor de rezolvat.

Hagi vrea o sumă de peste 1,5 milioane de euro plus procente dintr-un viitor transfer, iar fotbalistul nu este sută la sută convins să facă pasul spre București. Conform informațiilor FANATIK.RO, jucătorii de la Viitorul sunt reticenți când aud de transferuri la FCSB după ce au văzut “tratamentul” la care au fost supuși Florinel Coman și, în mod special, Dragoș Nedelcu, de către Gigi Becali.

Răzvan Marin, la polul opus: sprijni total!

Criticile repetate primite de Nedelcu de la Becali, care a amenințat chiar că va renunța la fotbalist, i-au făcut pe cei de la Viitorul să treacă FCSB în spatele opțiunilor din străinătate. Astfel, parcursul excelent pe care l-a avut Răzvan Marin în Belgia, unde a găsit tot sprijinul clubului pentru a crește, îi determină pe elevii lui Hagi să dea prioritate ofertelor de afară. Astfel, este posibil ca și Cicâldău să prefere să plece direct în străinătate, fie la vară, fie în iarnă, evitând să treacă prin ce trece Nedelcu. Rămâne de văzut dacă Becali va reuși sau nu să îl convingă pe mijlocaș de intențiile sale bune.