Sport

Transferul lui Cicâldău la Galatasaray stârnește reacții adverse: „Nu știu ce le face Giovani ăstora! Cum să vinzi pe banii ăștia?”

Transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray a stârnit reacții adverse.
27.07.2021 | 22:17
Transferul lui Cicaldau la Galatasaray starneste reactii adverse Nu stiu ce le face Giovani astora Cum sa vinzi pe banii astia
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a glumit pe seama transferului făcut de Galatasaray de la Craiova, felicitându-l pe Giovani Becali, care a realizat transferul mijlocașului oltenilor.

Fostul portar nu crede că Alexandru Cicăldău, Valentin Mihăilă sau Dennis Man valorează sumele care s-au plătit pe ei, punând accent pe lipsa performanțelor făcute.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Cicăldău la Galatasaray stârnește reacții adverse

Florin Prunea a vorbit despre transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, despre care crede că nu valorează suma plătită de turci, adică 6.500.000 de euro.

„Sunt incredibile aceste transferuri pe la Parma și pe la Galatasaray. Eu nu știu ce le face Giovani la ăștia, dar le face bine.

ADVERTISEMENT

Cum să vinzi pe banii ăștia fotbaliști care nu joacă la națională, nu au performanțe mari la nivel de club. Mă gândeam la 2 milioane, 2 milioane jumate, mai ales că Turcia nu mai e Turcia de altădată”, a mai spus Florin Prunea, la TV TelekomSport.

„Tot nu înțeleg cum CFR Cluj a renunțat la băiatul ăsta, Bouhenna e un jucător bun, de calitate, dar una e Sepsi, alta e CFR Cluj. S-au văzut problemele la CFR Cluj în defensivă încă de la primul meci”, a spus Florin Prunea și despre transferul lui Vinicius la FCSB, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a desființat pe Ivan Mamut, noul atacant al FCSB-ului

Florin Prunea este de părere că Ivan Mamut nu este un jucător pentru echipele de top din România, numindu-l o „deziluzie” în perioada petrecută la Craiova.

Mutarea verii în fotbalul românesc a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și confirmată de patronul Gigi Becali pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

„Mamut e o deziluzie la Craiova, nu are ce căuta la o echipă de top din România, deși s-au plătit mulți bani pe el. Burlacu e un copil bun, dar îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă.

A avut un început foarte bun de carieră, dar s-a pierdut cumva pe drum”, a spus Florin Prunea.

Ivan Mamut a ajuns la Craiova de la Inter Zapresic, inițial sub formă de împrumut, iar în iarnă, oltenii i-au activat clauza de transfer permanent. De când a ajuns la Craiova, Mamut a marcat 3 goluri în 21 de meciuri, oferind și 2 pase decisive.

  • 6.500.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT