Fotbal intern

Transferul lui Cristi Bălgrădean, o răzbunare? „În aceeași situație era și Ciprian Deac, în ultimul moment l-am convins să rămână. Omrani era pe la palat cu agentul”

05.03.2020 | 11:55
Transferul lui Cristi Balgradean o razbunare In aceeasi situatie era si Ciprian Deac in ultimul moment lam convins sa ramana Omrani era pe la palat cu agentul
ADVERTISEMENT

Bogdan Mara a declarat că transferul lui Cristi Bălgrădean, făcut fără ca oficialii „roș-albaștri” să fie înștiințati, nu ar trebui considerat o mișcare mai puțin morală, oferind ca exemple încercările lui Gigi Becali de a aduce la FCSB jucători de la CFR Cluj.

Bălgrădean, din vară la CFR Cluj

Cristi Bălgrădean este cea mai recentă lovitură dată de CFR Cluj celor de la FCSB. După ce în ultimul an au câștigat titlul în fața „roș-albaștrilor”, clujenii au reușit acum să destabilizeze formația antrenată de Bogdan Vintilă, obținând semnătura portarului titular.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mutarea a fost făcută fără ca FCSB să fie înștiințată, lucru interzis de regulamente, Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR, oferă drept contraexemplu încercările lui Gigi Becali de a transfera jucători din Gruia, Ciprian Deac și Billel Omrani fiind cele mai recente nume.

În urmă cu trei ani de zile, în aceeași situație era Ciprian Deac la CFR Cluj. Era în ultimele șase luni de contract, a fost contactat de FCSB, chiar a venit la București, a negociat, noi am reușit atunci în ultimul moment să îl convingem să stea, pentru că am schimbat managamentul, am ieșit din insolvență.

ADVERTISEMENT

Strategia clubului nostru era să informăm despre transferul lui Cristi Bălgrădean înaintea meciului direct.
Ei ne acuză pe noi de imoralitate, dar au făcut același lucru, să ne aducem aminte ce a fost cu Claudiu Belu anul trecut, el s-a înțeles cu Gigi Becali și a jucat în Astra – FCSB.

Să ne aducem aminte că Omrani era cu impresarul pe la Palat acum doi ani, deși era sub contract cu CFR Cluj”, a declarat Bogdan Mara la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Situația lui Arlauskis

Gedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la CFR Cluj în ultimele două sezoane, iar transferul lui Cristi Bălgrădean pare, cel puțin la prima vedere, făcut pentru ca echipa lui Dan Petrescu să aibă o soluție din vară, când lituanianul ar pleca.

Totuși, Bogdan Mara anunță că CFR va încerca să negocieze prelungirea înțelegerii cu Arlauskis, scandentă în vară.

ADVERTISEMENT

Arlauskis are contract până la vară, a fost un jucător și este extrem de important pentru CFR, vom încerca să prelungim contractul lui”, susține Mara.

ADVERTISEMENT