Fotbal international

Transferul lui Cristiano Ronaldo a schimbat fotbalul european: “Real Madrid l-a pierdut”

15.10.2018 | 09:17
Transferul lui Cristiano Ronaldo a schimbat fotbalul european Real Madrid la pierdut
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la campioana Italiei, Juventus Torino, a fost transferul verii, după 3 ani de dominație a clubului spaniol în Champions League. Madrilenii par să nu se regăsească după despărțirea de starul lusitan, în timp ce marii antrenori recunosc că cea mai prestigioasă competiție intercluburi a devenit mult mai echilibrată după ce atacantul a ajuns la gruparea din Torino.

Absența lui Cristiano Ronaldo nu s-a simțit la meciul Polonia – Portugalia 2-3, din cadrul Ligii Națiunilor. Lusitanii au maximum de puncte după 2 etape și sunt foarte aproape să câștige grupa în care au fost repartizați. Nu la fel stau lucrurile și cu Real Madrid după plecarea lui Ronaldo, gruparea de pe Santiago Bernabeu fiind de nerecunoscut în actuala stagiune. Cel mai bine o duce actuala echipă a lui Ronaldo, Juventus Torino, care a câștigat toate meciurile disputate în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti spune că transferul lui Cristiano Ronaldo a schimbat fotbalul european

“Echipele italiene s-au descurcat bine până acum. Noi avem un grup puternic, am învins-o pe Liverpool. Juventus va fi competitivă, dar în aprilie trebuie să își facă noi calcule. Champions League pare să fie o compeție mult mai echilibrată, pentru că Real Madrid l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenor care a stat timp de 2 sezoane pe banca tehnică a lui Real Madrid.

Cariera lui Cristiano Ronaldo este în pericol după scandalul din ultima perioadă, când o femeie din Statele Unite ale Americii l-a acuzat că a violat-o în anul 2009, în timp ce se aflau într-un hotel din Las Vegas, unde portughezul își petrecea vacanța. Fotbalistul de 33 de ani se apără și spune că femeia vrea doar să profite de celebritatea lui, însă au apărut și alte femei care susțin că au fost agresate sexual de atacantul lui Juventus. Anchetatorii caută imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului pentru a stabili cine spune adevărul.

ADVERTISEMENT