Sport

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Atletico Madrid, contestat vehement de fani: ”Demnitatea e peste interese personale dezgustătoare”

Super starul portughez Cristiano Ronaldo este tentat de o revenire în Spania, dar nu la Real Madrid, ci la rivala Atletico. Fanii ”plăpumarilor” sunt disperați și vor să-și vândă abonamentele.
27.07.2022 | 09:42
Transferul lui Cristiano Ronaldo la Atletico Madrid contestat vehement de fani Demnitatea e peste interese personale dezgustatoare
Cristiano Ronaldo vrea cu orice preț să plece de la Manchester United, iar Atletico Madrid îl vrea. Fanii nici nu vr să audă. Sursa foto: manchesterunited.com
ADVERTISEMENT

La 37 de ani, Cristiano Ronaldo este un atacant la care cei mai mulți antrenori doar visează. Portughezul își caută echipă, iar Atletico Madrid este una dintre opțiunile atacantului. Fanii de pe Wanda Metropolitano nici nu vor să audă.

Fanii lui Atletico Madrid, dispuși la măsuri extreme pentru a bloca transferul lui Cristiano Ronaldo

Golgheterul lui Manchester United în sezonul precedent de Premier League, Cristiano Ronaldo, nu concepe să nu evolueze în noua ediție a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Cum gruparea de pe Old Trafford a ratat calificarea în cea mai importantă competiție continentală intercluburi, lusitanul și-a mandatat agenții să-i caute o nouă echipă.

Marile cluburi ale Europei s-au înscris pe lista de așteptare, iar Atletico Madrid este unul dintre acestea. Fanii ”plăpumarilor” nu pot trece, însă, peste trecutul portughezului care a evoluat vreme de nouă sezoane pentru rivala de moarte Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Diego Simeone a încheiat ultima ediție în La Liga pe poziția a treia și va juca în Liga Campionilor, condiție esențială pentru ca atacantul lusitan să semneze. Antrenorul Simeone și-l dorește, dar și-a pus fanii în cap.

”Am spus-o deja, dacă cine e interesat să-mi cumpere abonamentul, să mă contacteze. Demnitatea e peste interesele personale dezgustătoare, peste egouri și conturi bancare.

ADVERTISEMENT

Dacă această mutare se confirmă, pot să spun doar că am fost fericit să fiu suporterul lui Atletico”, a scris pe Twitter jurnalistul Juan Luis Cano, suporter înfocat al celor de la Atletico Madrid.

Fanii echipei Sporting Lisabona îl așteaptă cu brațele descise

Dacă suporterii celor de la Atletico Madrid nu agreează sub nicio formă achiziționarea lui Cristiano Ronaldo, cei ai lui Sporting Lisabona exultă.

ADVERTISEMENT

Presa din Portugalia notează că revenirea căpitanului naționalei lusitane la formația la care s-a lansat în fotbal prinde contur după ce atacantul și-ar fi înscris copiii la o școală privată din Lisabona.

Cristiano Ronaldo are o ofertă impresionantă și din Arabia Saudită, însă fotbalistul ar vrea să mai joace un sezon în Europa, înainte să evolueze într-un campionat de pe alt continent.

30.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT