LIVE Actualizat 31-08-2021
19:57

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United! Primele imagini cu portughezul în tricoul „diavolilor roșii”. Foto

Dat aproape sigur la Manchester City, transferul lui Cristiano Ronaldo a căzut și starul portughez ar putea reveni la Manchester United.
31.08.2021 | 22:57
Cristiano Ronaldo sa intors la Manchester United Primele imagini cu portughezul in tricoul diavolilor rosii Foto
Dat aproape sigur la Manchester City, transferul lui Cristiano Ronaldo a căzut și starul portughez ar putea reveni la Manchester United. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
31-08-2021
19:57

Cristiano Ronaldo a pozat în tricoul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a îmbrăcat din nou tricoul lui Manchester United. Deocamdată într-o ședință foto pentru site-ul oficial.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Manchester United (@manchesterunited)

Debutul lusitanului mai are de așteptat, la fel cum mai are de așteptat și numărul de pe tricou pe care îl va purta noua achiziție a „diavolilor roșii”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Manchester United (@manchesterunited)

 

31-08-2021
09:12

Cristiano Ronaldo, nerăbdător să joace pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo, transferul verii în fotbalul mondial, a vorbit în premieră despre revenirea la Manchester United: „Manchester United este un club care a avut mereu un loc special în inima mea. Abia aștept să joc pe Old Trafford, în fața unui stadion plin și să îi revăd din nou pe fani. Sunt încrezător și sper să avem un sezon de succes”.

În aceeași zi, Manchester United a făcut o nouă postare pe Intagram, prin care să le reamintească fanilor că Ronaldo se întoarce „acasă”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Manchester United (@manchesterunited)

30-08-2021
11:11

Cristiano Ronaldo a semnat contractul cu Manchester United

Nu mai există niciun dubiu. Cristiano Ronaldo este în totalitate fotbalistul lui Cristiano Ronaldo. Conform celebrului jurnalist italian, Fabrizio Romano, CR7 a trecut cu bine de vizita medicală și și-a pus semnătura pe contractul cu „diavolii roșii”. Lusitanul va evolua pe Old Trafford cel puțin până în anul 2023.

 

27-08-2021
18:59

Iubita lui Ronaldo l-a ironizat pe Carlo Ancelotti

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a avut un comentariu acid pe social media, după ce Cristiano s-a întors pe Old Trafford.

Cei de la El Chiringuito au anunțat pe Instagram transferul atacantului portughez, iar iubita acestuia a lansat o ironie la adresa lui Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

„Sper că Ancelotti nu va veni să nege și asta”, a scris Georgina Rodriguez.

Georgina a avut o reacție asemănătoare și în urmă cu câteva săptămâni, atunci când tehnicianul italian a afirmat că Real nu este interesată de transferul lui CR7. „Jajajajaja”, a scris atunci modelul, un mod prin care își arată amuzamentul la adresa declarațiilor lui „Don Carlo”.

27-08-2021
17:03

Cristiano Ronaldo, mesaj de adio pentru Juventus

După ce Man United a anunțat revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, lusitanul a postat pe Instagram un clip și un mesaj prin care și-a luat la revedere la Juventus, echipă pentru care a jucat în ultimii trei ani.

„Astăzi mă despart de un club incredibil, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din Europa. Am fost trup și suflet pentru Juventus și voi iubi orașul Torino până voi muri. Ultrașii bianconeri m-au respectat mereu, iar eu am încercat să le arăt respectul luptând meci de meci pe teren, în fiecare sezon, în fiecare competiție.

Privim cu toții în urmă și vedem că am realizat lucruri incredibile. Nu pe toate pe care ni le doream, dar am scris împreună o poveste destul de frumoasă.

‘Juve, storia di un grande amore
Bianco che abbraccia il nero
Coro che si alza davvero
Juve per sempre sara…’

Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faceți parte din istoria mea, cum simt că și eu fac parte din a voastră. Italia, Juve, Torino, ultrași bianconeri, veți fi mereu în inima mea”, a fost mesajul lui CR7.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

27-08-2021
16:31

S-a aflat suma cheltuită de Man United pentru transferul lui Ronaldo

Jurnalistul italian Fabrizio Romano, cel care a anunțat primul negocierile dintre Man United și Cristiano Ronaldo, a dezvăluit suma pe care o plătește gruparea de pe Old Trafford pentru această super achiziție.

Suma de transfer pe care englezii o virează în conturile lui Juventus este de 15 milioane de euro, plus 8 milioane de euro bonusuri. În ciuda speculațiilor, Paul Pogba nu a fost niciodată în discuții ca o posibilă monedă de schimb pentru lusitan.

27-08-2021
15:59

Man United a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo

E oficial! Cristiano Ronaldo s-a întors pe Old Trafford! Manchester United a anunțat transferul portughezului! „Bine ai venit acasă, Cristiano”, au scris „Diavolii roșii” pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Manchester United (@manchesterunited)


 

27-08-2021
15:46

Cristiano Ronaldo a vorbit despre viitoarea sa destinație

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United pare iminent, dar lusitanul păstrează deocamdată misterul. Superstarul portughez a ajuns la Lisabona și a oferit o scurtă declarație de presă: „Veți afla în câteva ore”.

În ultimele 24 de ore toată lumea a vorbit despre mutarea atacantului pe Ettihad și chiar Pep Guardiola a lăsat să se înțeleagă că-l așteaptă pe portughez.

Conducătorii lui Juventus i-au transmis agentului Jorge Mendes că sunt dispuși să-l cedeze pe Ronaldo pentru 25 de milioane de euro, dar au cerut ca mutarea să se facă cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Manchester City nu-l mai transferă pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a părăsit vineri Italia și era așteptat să închidă transferul la Manchester City, dar înțelegerea a picat în ultimul moment și acum se vehiculează varianta că va reveni la Manchester United, formație pentru care a jucat 2003 și 2009.

Campioana Angliei a decis în cele din urmă să nu facă nicio ofertă oficială pentru jucătorul în vârstă de 36 de ani, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat că pe fir a intrat United, jucătorul fiind dorit de managerul Ole Gunnar Solskjaer.

ADVERTISEMENT

Acesta a scris pe contul de Twitter că Manchester United pregătește să facă o fertă oficială pentru aducerea lui Ronaldo pe Old Trafford, după 12 ani în care portughezul a mai trecut pe la Real Madrid și Juventus Torino.

Solksjaer îl așteaptă cu brațele deschise

Același Fabrizio Romano a anunțat că atacantul Cristiano Ronaldo i-a transmis impresarului Jorge Mendes că este dispus să se întoarcă la Manchester United, iar ”diavolii” îi pregătesc un contract pe două sezone.

ADVERTISEMENT

Norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, care a fost coleg cu Cristiano Ronaldo, a confirmat interesul pentru atacant, spunând că îl așteaptă pe Old Trafford.

”Cristiano este o legendă a clubului, cel mai mare jucător din toate timpurile, din punctul meu de vedere. Am fost norocos să joc cu el. Mereu am avut o relație bună cu el. Și Bruno Fernandes a discutat cu el. Dacă va pleca de la Juventus, știe că suntem aici”, a spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a părăsit Italia

Jurnaliștii italienii au scris încă de miercuri seară despre o posibilă mutare a lui Cristiano Ronaldo în Premier League. Agentul său, Jorge Mendes, a călătorit de urgență la Torino pentru a discuta cu Cristiano Ronaldo, dar și cu conducerea lui Juventus despre o plecare a cvintuplu câștigător al Balonului de Aur.

De altfel, motivul pentru care portughezul ar fi cerut să fie rezervă în prima etapă, cea cu Udinese, ar fi fost că nu voia să se accidenteze și să piardă astfel transferul.

Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat vineri dimineață cu Juventus Torino, a stat doar 40 de minute la baza de pregătire a italienilor și și-a luat la revedere de la colegi.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Wolverhampton – Manchester United: 1,87 este cota pentru „gazdele nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT