Fotbal intern

Transferul lui Denis Alibec în Arabia e ca şi picat! “Costă prea mult!”

23.06.2018 | 12:15
Transferul lui Denis Alibec in Arabia e ca si picat Costa prea mult
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică încearcă să îi întindă o mână de ajutor fostului său fotbalist de la Astra, dar transferul lui Denis Alibec în Arabia e ca şi picat! Pretenţiile financiare ale FCSB sunt prea ridicate pentru Al Shabab!

FANATIK.RO a aflat că atacantul este blocat în acest moment de suma pe care Gigi Becali o vrea în schimbul lui.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

  • Găman a semnat cu echipa lui Șumudică. Ce sumă a primit FCSB
  • Toate detaliile transferului lui Băluţă la Slavia. Cum i-a luat faţa lui Budescu
  • Ostapenko, reacție revoltătoare după anunțul legat de accidentarea Simonei Halep

Cu Şumudică, Alibec a fost un tanc!

Aflat în dizgraţia lui Nicolae Dică la FCSB, Denis Alibec caută cu disperare să părăsească echipa roş-albastră, chiar dacă plecarea sa în Arabia ar însemna renunţarea la naţionala României. Primul om care a încercat să îl ia pe Alibec este Marius Şumudică. Alături de acesta, internaţionalul român a câştigat titlul la Astra şi a reuşit cel mai bun sezon al carierei sale. Şumudică a ştiut cum să se descurce cu caracterul dificil al vârfului şi, împreună, au reuşit să obţină cea mai mare performanţă din istoria clubului giurgiuvean. Acum, tehnicianul încearcă să îl transfere la Al Shabab.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Denis Alibec în Arabia e ca şi picat! “La două milioane de euro, alţii au super cifre în sezonul trecut!”

Conform informaţiilor FANATIK.RO, transferul lui Denis Alibec la Al Shabab are şanse minime să se realizeze din cauza preţului prea mare cerut de Gigi Becali. Contactat telefonic, Marius Şumudică a confirmat situaţia atacantului: “E foarte greu să se rezolve. Am primit foarte multe recomandări. Conducerea clubului dă o listă de jucători şi eu aleg de acolo, nu vreau să propun eu. Cu Găman a fost altfel… Când am văzut apărarea, am remarcat un fundaş foarte bun şi am ştiut imediat ce îi trebuie lângă, de aia m-am gândit la Găman! M-a ajutat şi preţul lui…

Acum, primesc foarte mulţi de număr 9, jucători foarte buni, care nu sunt aşa de scumpi. Există un buget, un plafon. Eu insist pentru Denis, dar e foarte mult. Nu fac eu preţul lui, însă 1.700.000 de euro plus TVA, adică aproape 2.000.000 de euro, e imens! Ei vin imediat cu contraargumente, că nu a jucat, că în presă a scris că a făcut nu ştiu ce. La 2 milioane de euro, sunt pe piaţă fotbalişti cu cifre importante în sezonul trecut. Îmi este foarte, foarte greu în acest moment să îl aduc pe Denis Alibec!”, a spus Marius Şumudică pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT