Transferul lui Denis Alibec la echipa lui Marius Șumudică, în aer! Ce se întâmplă cu plecarea lui Junior Morais de la FCSB.

Sorin Dumitrescu   
în Stiri sportive
17/06/2019, 18:56
Transferul lui Denis Alibec la echipa lui Marius Șumudică, în aer! Ce se întâmplă cu plecarea lui Junior Morais de la FCSB.
Denis Alibec are șanse mici să mai ajungă la Gaziantep. Astra cere 2 milioane euro

Transferul lui Denis Alibec la nou promovata în Superliga turcă Gaziantep este în aer. După ce s-a scris că Marius Șumudică, numit recent antrenor la Gaziantep, a decis ca prima mutare să fie aducerea fostului său elev de la Astra, se părea că, în sfârșit, lucrurile vor începe să meargă bine și pentru talentatul, dar indisciplinatul atacant. Totodată, Șumi și-a îndreptat atenți și înspre fundașul lui FCSB, brazilianul Junior Moraes, de asemeni un fost elev al său la Giurgiu.

Transferul lui Denis Alibec la Gaziantepspor e în pericol datorită prețului cerut de Astra

Însă ultimile vești sosite din Turcia nu sunt deloc încurajatoare nici pentru Șumudică, dar, mai ales, pentru Denis Alibec și Junior Moraes. Turcii consideră excesive pretențiile Astrei Giurgiu, care dorește fie două milioane de euro pentru un transfer definitiv al lui Denis Alibec, fie o sumă de bani negociabilă pentru un împrumut pe un sezon, completată apoi până la cele două milioane pentru un transfer definitiv. Nici o variantă nu e e placul conducerii lui Gaziantep.

Nici în privința lui Junior Moraes lucrurile nu stau mai bine. Jucătorul are 32 de ani și Gigi Becali a cerut pentru el 700.000 de euro. Iar Gaziantep a anunțat că va oferi 300.000 de euro, mai ales că jucătorul este și trecut de 30 de ani. În aceste condiții sunt mari șanse ca Junior Moraes să continue la FCSB, sub comanda lui Bogdan Andone, mai ales că nu prea are opțiuni pentru banda stângă.

Denis Alibec era jucătorul dorit special de Marius Șumudică. Nici pe Junior Morais nu îl va putea lua de la FCSB

Cristi Săpunaru a plecat la Denizlispor, o altă nou promovată

Un alt jucător pe care Marius Șumudică îl cunoaște bine și l-ar fi vrut, fundașul central Cristi Săpunaru, a plecat de la Kayserispor și a semnat cu un alt club în Superliga turcă. El a ales varianta unei alte nou promovate, Denizlispor, o echipă care are ca obiectiv supraviețuirea. La 35 de ani cel supranumit Săpun, a semnat pe un an, cu drept de prelungire pentru încă unul, dacă antrenorul va fi mulțumit de serviciile sale.

Cristi Săpunaru a ales pe Denizlispor, nu va merge nici el la Șumudică

Marius Șumudică mai are un fost elev de la Astra în vizor, rămas singur la Kayserispor, unde tot el i-a adus acum doi ani pe patru dintre jucătorii de la echipa giurgiuveană. Este vorba de portarul Silviu Lung Junior, dar și aici va fi o problemă, pentru că fiind titular la Kayserispor nu va putea pleca decât pe o sumă bună de bani.

Închide ×