Fotbal intern

Transferul lui Dennis Man la Roma, noi dezvăluiri! Cum a fost prins Becali cu minciuna

18.08.2018 | 20:00
Transferul lui Dennis Man la Roma noi dezvaluiri Cum a fost prins Becali cu minciuna
ADVERTISEMENT

Transferul lui Dennis Man la AS Roma a fost subiectul principal al acestei perioade de mercato. În primul rând în România, acolo unde apăruseră tot mai multe informaţii despre faptul că jucătorul este monitorizat de echipa care a ajuns în sezonul precedent până în semifinalele Champions League, iar apoi în presa italiană. De la monitorizare până la ofertă este însă un drum extrem de lung, drum pe care Gigi Becali l-a scurtat abrupt, afirmând sus şi tare că a refuzat o ofertă incredibilă pentru fotbalistul venit de la UTA.

“Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul ‘Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!’ Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea”, fusese declaraţia lui Becali pentru Pro-x. Romanii au fost, într-adevăr, la Bucureşti pentru a-l vedea pe Man, însă nu s-a ajuns încă la discuţii concrete de genul “asta e oferta”. Mai ales că, în acest moment, Anderlecht Bruxelles pare a fi echipa cea mai insistentă pentru a-l transfera pe Man.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Dennis Man la As Roma, desfiinţat în presa italiană

Transferul lui Dennis Man la AS Roma, desfiinţat în presa italiană

Şi Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, lăsase să se înţeleagă că Roma e interesată de jucător, însă nu mersese până acolo încât să afirme că italienii au venit la Bucureşti să pună pe masă zeci de milioane pe care Becali să le refuze. Acum, în presa italiană, colaboratorul impresarului român pe zona italiană, Alberto Faccini, afirmă răspicat că nu se pune problema unei treceri la clubul din capitala Italiei a lui Man. „Au fost unele informaţii hazardate apărute în presă. E un puşti interesant, dar vă spun că nu a fost niciodată urmărit de Roma, care are oricum foarte mulţi stranieri. Are un profil pe care Roma nu-l caută acum”, este declaraţia din presa italiană a lui Faccini, care este certificată şi de Anamaria Prodan: “Alberto Faccini este asociatul cu care eu lucrez în Italia şi împreună încercăm să găsim posibile echipe foarte mari care sunt interesate de un eventual transfer al lui Dennis. Cu Alberto lucrez de mai multă vreme şi lucrez pentru binele jucătorilor pe care-i am sub contract. Este un om incredibil, un om foarte serios”. 

Dennis Man, sezon formidabil

Dennis Man este monitorizat de mai multe grupări din Europa. Tânărul care face în această lună 20 de ani a intrat în atenţia Romei sau a belgienilor de la Anderlecht prin evoluţiile sale excelente din Liga 1. Man a fost titular în sezonul precedent la FCSB şi a reuşit să marcheze 12 goluri şi să ofere 9 pase de gol în toate competiţiile pentru formaţia roş-albastră. Man este titular al naţionalei under 21 a României (are patru meciuri şi două goluri) şi a apucat deja să debuteze şi în naţionala mare sub comanda lui Cosmin Contra în meciul cu Suedia (1-0 la Craiova). Dennis Man este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 2,2 milioane de euro, fiind cel mai scump fotbalist din Liga 1 conform acestora. Şi cu toate astea, Dennis Man şi transferul său la AS Roma nu pare a fi un subiect de actualitate în acest sezon.

ADVERTISEMENT