Sport
notix pixel id

Transferul lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj a căzut! Câte sute de mii de euro au cerut impresarii. Exclusiv

Facundo Ferreyra nu mai semnează cu CFR Cluj! FANATIK a aflat motivul pentru care super transferul anunțat de campioana României nu se va mai realiza.
09.10.2021 | 12:42
Transferul lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj a căzut! Câte sute de mii de euro au cerut impresarii. Exclusiv
Transferul lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj a căzut! Câte sute de mii de euro au cerut impresarii. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Facundo Ferreyra (30 de ani) este liber de contract după ce, în această vară, s-a despărțit de Celta Vigo, locul 15 în La Liga.

Transferul lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj a căzut

Venirea lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj părea iminentă, având în vedere că fotbalistul sud-american a ajuns în România și chiar a efectuat vizita medicală, pe care a trecut-o cu brio. Transferul lui Ferreyra era văzut ca o lovitură dată de campioana României, deoarece CV-ul atacantului este unul impresionant.

Însă, într-un mod neașteptat, mutarea a picat. FANATIK a aflat că CFR Cluj a întâmpinat probleme cu numeroșii impresari ai jucătorului argentinian, care cereau sute de mii de euro pentru perfectarea transferului. Mai exact, trupa din Gruia ar fi trebuit să plătească, în total, 400.000 de euro impresarilor jucătorului.

ADVERTISEMENT

Suma cerută de impresari a fost consideră prea mare de conducătorii CFR-ului, astfel că transferul lui Facundo Ferreyra nu a mai avut loc. Nerealizarea transferului îl nemulțumește cel mai mult pe Dan Petrescu, care, nu de puține ori, a semnalat faptul că are nevoie de întăriri pe postul de atacant.

Facundo Ferreyra, CV impresionant

Anunțul CFR-ului conform căruia este pe cale să-l transfere pe Facundo Ferreyra a produs rumoare în spațiul public, deoarece CV-ul atacantului sud-american este unul impresionant și mult peste nivelul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a fost adus în fotbal european, la Șahtior Donețk, de către Mircea Lucescu, în 2013. La acel moment, formația ucraineană a plătit nu mai puțin de șapte milioane de euro argentinienilor de la Velez Sarsfield, pentru transferul lui Ferreyra.

După numai un sezon petrecut la Șahtior, Ferreyra a fost împrumutat, în Premier League, la Newcastle United. Atacantul nu a reușit să se impune în fotbalul englez, astfel că, în 2015, a revenit la Șahtior.

ADVERTISEMENT

Ferreyra a mai stat încă trei ani la Șahtior, având evoluții spectaculoase. Acesta a reușit să înscrie 62 de goluri în 115 meciuri bifate pentru formația ucraineană.

În 2018, jucătorul sud-amarican a ajuns, liber de contract, la Benfica. După un sezon, portughezii l-au împrumutat la Espanyol. Însă, nici acest împrumut nu a fost cu noroc pentru Ferreyra, atacantul revenind la Benfica un an mai târziu. Apoi, fotbalistul a plecat gratis la Celta Vigo, formație pentru care a jucat jumătate de sezon, înainte să devină liber de contract.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre Facundo Ferreyra și CFR Cluj i-au enervat pe chilienii de la Colo Colo

În momentul în care CFR Cluj a demarat negocierile cu Facundo Ferreyra, atacantul argentinian era înțeles cu chilienii de la Colo Colo. Fiind sigur de faptul că va ajunge la campioana României, Ferreyra a invocat motive personale pentru a anunța că s-a răzgândit și că nu va mai semna cu formația chiliană.

Potrivit celor de la sport.ua, conducătorii clubului Colo Colo s-au enervat din cauza neseriozității de care a dat dovadă Facundo Ferreyra.

ADVERTISEMENT
  • 2 milioane de euro este cota lui Facundo Ferreyra, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik