Fotbal intern

Transferul lui Florinel Coman în SUA prinde contur. Americanii anunță că fotbalistul s-a înțeles cu Orlando City! Salariu de 1.000.000 de euro pe an

13.04.2020 | 11:31
Transferul lui Florinel Coman in SUA prinde contur Americanii anunta ca fotbalistul sa inteles cu Orlando City Salariu de 1000000 de euro pe an
ADVERTISEMENT

Florinel Coman pare aproape de o plecare de la FCSB. Americanii anunță că cel mai bun marcator al acestui sezon din Liga 1 s-a înțeles deja cu Orlando City și ar urma să încaseze un salariu de 1.000.000 de euro anual.

Florinel Coman, aproape de Orlando City

Florinel Coman a traversat în acest sezon una dintre cele mai bune forme din carieră, iar evoluțiile de la FCSB, care l-au transformat în cel mai bun marcator din Liga 1, cu 11 goluri în 25 de partide, au atras atenția cluburilor din străinătate.

ADVERTISEMENT

Orlando City ar putea fi viitoare destinație a lui Florinel Coman, americanii de la The Road Pod anunțând chiar că fotbalistul de la FCSB s-a înțeles cu gruparea din MLS.

Gigi Becali ar urma să încaseze 9.000.000 de euro pentru 60% din drepturile federative ale lui Coman, care ar încasa în Statele Unite ale Americii 4.000.000 de euro în cei patru ani de contract.

ADVERTISEMENT

Orlando City este pe urmele puștiului român de câteva luni, iar directorul de scouting de la Orlando, Ricardo Moreira, a fost deja în România unde s-a văzut cu jucătorul și cu impresarul acestuia, Ioan Becali.

Din câte se pare, Orlando a ajuns deja la un acord pe patru ani cu jucătorul, pentru un salariu de 1.000.000 de dolari pe an, dar oferta inițială a celor de la City a fost sub pretențiile lui Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali așteaptă un răspuns de la Orlando după sărbătorile pascale. Rămâne de văzut dacă săptămâna viitoare cei de la Orlando vor reveni la negocieri cu FCSB sau vor continua să mai caute alți jucători”, au transmis americanii de la The Road Pod.

  • 3.000.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman de la Viitorul

Golgheterul campionatului

Florinel Coman a fost cel mai important fotbalist de la FCSB în actuala stagiune. Fotbalistul transferat de la Viitorul a marcat de 11 ori și a oferit 10 pase decisive în cele 25 de partide bifate în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Forma bună a lui Florinel Coman a început chiar din vara trecută, când a fost esențial în victoria obținută de naționala României la EURO U21 cu Anglia, scor final 4-2, când Florinel Coman a obținut un penalty și a marcat de două ori, rezultat ce s-a dovedit decisiv pentru calificarea „tricolorilor” la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT