Transferul lui Iulian Cristea la FCSB. Gigi Becali s-a decis. Când vine fundașul la București

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste   
în FCSB
05/02/2019, 17:28
Transferul lui Iulian Cristea la FCSB. Gigi Becali s-a decis. Când vine fundașul la București GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Iulian Cristea își dorește să vină acum la FCSB pentru a se bate la titlu. Gigi Becali e decis să-l ia!

Gigi Becali a refuzat în ultimele ore doi fundași centrali, pe Paul Papp și Ionuț Larie, așa cum FANATIK v-a dezvăluit în exclusivitate. Patronul FCSB a procedat astfel deoarece s-a decis ce va face în privința postului de stoper pe care-l consideră descoperit.

FANATIK a aflat că Becali îl va aduce în cele din urmă pe Iulian Cristea, în condițiile pe care le doresc cei de la Mediaș. Adică va achita, foarte probabil, 200.000 de euro pe fundașul care a semnat deja din vară cu FCSB.

Gigi Becali plătește acum 200.000 de euro pentru transferul lui Iulian Cristea la FCSB. Când vine fundașul

Deși a lăsat deschisă și pista Alex Pașcanu, patronul a primit informații că acesta nu pleacă până în vară de la Leicester și sunt șanse mici să accepte să revină în fotbalul românesc.

În aceste condiții, Gigi Becali le-a transmis apropiaților că va plăti acum pentru Iulian Cristea suma dorită de cei de la Gaz Metan Mediaș. Așteaptă doar ca ardelenii să-și găsească un înlocuitor pentru postul de fundaș central, cât mai repede posibil. Totuși, din informațiile FANATIK, indiferent de dorința lui Becali, Iulian Cristea va ajunge la FCSB abia după etapa viitoare, când Gazul joacă la Iași un meci crucial pentru play-off, iar Edi Iordănescu pregătește echipa cu Iulian titular.

Transferul lui Iulian Cristea la FCSB. Gigi Becali s-a decis. Când vine fundașul la FCSB
Iulian Cristea își va lua probabil la revedere de la colegii de la Mediaș după deplasarea de la Iași

Refuzat de Becali, Ionuț Larie l-ar putea înlocui pe Cristea la Mediaș!

Gaz Metan este în căutarea unui fundaș central pentru momentul când va aprinde becul verde pentru plecarea lui Iulian Cristea. Una dintre variantele care ar putea fi luate în calcul de șefii de acolo este tocmai Ionuț Larie, pe care Gigi Becali l-a refuzat în cursul dimineții de marți. Larie este liber de contract după despărțirea amiabilă de Tobol Kostanay.

O altă variantă vehiculată ca fundaș central la Palat a fost jucătorul Botoșaniului, Andrei Burcă, despre care Becali vorbise frumos la finalul anului trecut. Dar Gigi, sfătuit probabil și de apropiații săi, consideră că în acest moment jucătorul lui Liviu Ciobotariu nu mai este o variantă pentru FCSB.

  • 750.000 de euro este cota actuală a lui Iulian Cristea
  • 25 de ani împlinește fundașul pe 17 iulie 2019, când va fi sigur jucătorul celor de la FCSB
  • 100.000 de euro este prima sumă pe care a propus-o Gigi Becali pentru ca stoperul să vină de acum la București
Închide ×