Fotbal intern

Lovitură de ultimă oră pentru Dinamo! A picat transferul! Prima reacție a jucătorului

15.02.2019 | 18:14
Lovitură de ultimă oră pentru Dinamo! A picat transferul! Prima reacție a jucătorului
MIrcea Rednic are nevoie de încă un fundaș central după ce tratativele cu slovacul Ivan Hladik au picat
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a primit o veste proastă în ultimele ore. După ce Dinamo l-a prezentat pe atacantul Alexander Christovao, la câteva ore a căzut transferul ultimului sosit, slovacul Ivan Hladik.


UPDATE. Ivan Hladik a oferit prima reacție despre ratarea transferului la Dinamo. „Îmi pare rău că nu am rămas la Dinamo. Agentul meu nu le-a explicat celor de la club că eu am niște probleme medicale, eu semnasem contractul, dar rămăsese ca și oficialii clubului să semneze și nu au mai făcut-o. M-aș fi recuperat în două, trei săptămâni, aveam probleme musculare. Iar Bogdan (n.r. Bălănescu, secretarul general al clubului) mi-a spus că ei au nevoie de un jucător care să joace acum. Asta este, m-am întors în Slovacia”, a declarat slovacul pentru doardinamo.ro.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, au existat anumite probleme cu impresarii fundașului, care nu s-au înțeles cu oficialii „câinilor”.

Transferul lui Ivan Hladik la Dinamo a căzut pe ultima sută de metri

Ivan Hladik trebuia să fie ultimul fundaș central pe care Mircea Rednic să-l aducă în această perioadă de mercato la Dinamo. Transferul s-a întârziat foarte mult, apărând suspiciuni privind anumite probleme medicale pe care le-ar fi avut jucătorul venit liber de contract după despărțirea de Spartak Trnava.

ADVERTISEMENT
ivan hladik transfer ratat la Dinamo
Ivan Hladik se pregătea să semneze un contract pe doi ani și jumătate cu Dinamo

Motivul cel mai important pentru care nu s-a mai realizat mutarea are legătură cu impresarii jucătorului, care conveniseră cu cei de la Dinamo asupra anumitor termeni contractuali, cu un contract pe doi ani și jumătate, dar s-au răzgândit pe ultima sută de metri. Hladik se antrenase cu echipa, ba a apucat să dea și interviuri despre Dinamo, dar acum totul aparține trecutului.

După Ziggy Gordon, Mircea Rednic rămâne și fără Ivan Hladik

Este al doilea transfer ratat de Dinamo în ultimele zile, ambii fundași doriți foarte mult de Mircea Rednic. Înaintea lui Hladik căzuse și mutarea fundașului dreapta scoțian Ziggy Gordon, care avea deja biletele cumpărate pentru București înaintea meciului lui Dinamo la Sf. Gheorghe, cu Sepsi.

ziggy gordon dinamo
Scoțienii de la Hamilton au cerut bani pentru a-i da drumul lui Ziggy Gordon. Transferul la Dinamo se face la vară

În cazul lui Gordon, problemele au apărut din pricina clubului său, Hamilton Academical, care-i promisese că îl lasă liber de contract. Cu câteva ore înainte ca Gordon să plece spre România, oficialii scoțieni s-au răzgândit și au cerut bani pe el, informație dezvăluită de FANATIKOricum, Gordon, care mai are contract cu Hamilton până în vară, rămâne în atenția lui Mircea Rednic, care e decis să-l aducă liber de contract, în vară, la Dinamo.

ADVERTISEMENT
  • 200.000 de euro este cota lui Ivan Hladik, slovacul de 26 de ani care era ca și transferat de Dinamo
  • 17 meciuri și 1 gol a marcat Hladik pentru naționala de tineret a Slovaciei
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri