Fotbal international

Transferul lui Lionel Messi la Inter nu mai este doar un vis. Presa argentiniană anunță tratative între patronul milanezilor și anturajul starului catalan

09.04.2020 | 11:58
Transferul lui Lionel Messi la Inter nu mai este doar un vis Presa argentiniana anunta tratative intre patronul milanezilor si anturajul starului catalan
ADVERTISEMENT

Lionel Messi la Inter nu mai este doar o himeră. Ceea ce poate în urma că câteva luni părea un vis imposibil acum s-ar putea transforma în realitate, dacă jucătorul argentinian ar fi dispus să părăsească Barcelona.

Lionel Messi și președintele Bartomeu sunt în relații extrem de încordate

Dacă se va întâmpla așa o mare parte din vină o va purta actualul președinte al catalanilor, Josep Bartomeu, care e pe cale să distrugă totul prin vanitaea și deciziile sale.

ADVERTISEMENT

Este clar că Lionel Messi și Bartomeu sunt la cuțite astăzi, după ce șeful clubului barcelonez a umplut paharul nemulțumirilor cu acțiuni care au înfuriat pe toată lumea.

Ce probleme l-au deranjat teribil pe starul catalan

Prima contră serioasă nu a fost directă, Messi replicând dur secretarului clubului, Eric Abidal, după ce acesta a afirmat că demiterea antrenorului Ernesto Valverde a devenit obligatorie pentru că unii jucători nu mai dădeau randament în mod intenționat.

ADVERTISEMENT

A doua l-a transformat în presa internațională pe starul catalanilor într-un soi de Che Guevara, iritat la maxim de minciunile lui Bartomeu, conform cărora greii echipei nu erau de acord cu reducerea salariilor pe timp de pandemie. Și s-a aflat că Bartomeu a angajat o firmă care să îi denigreze pe jucători și să laude acțiunile sale.

Un post TV din Argentina confirmă existența unor tratative

Așa încât este pentru prima dată când se poate vorbi concret de o posibilă despărțire Barca-Messi. Iar postul TNT din Argentina vine și alimentează serios știrea conform căreia patronul chinez al lui Inter,  Steven Zhang și consorțiul Suning ar fi început deja discuții cu anturajul lui Messi.

ADVERTISEMENT

Totul depinde însă, e clar acest lucru, de decizia jucătorului, unul care a arătat prin toate acțiunile sale, nu numai pe teren, că iubește Barcelona, dar care are marea problemă că ar trebui să meargă mai departe știind că tocmai omul de echilibru din club lovește în jucători.

Massimo Moratti a aprins fitilul

Cu câteva zile în urmă fostul patron și președinte al lui Inter, Massimo Moratti, aprindea fitilul, declarând că Messi nu mai e un vis prohibit pentru milanezi.

ADVERTISEMENT

E drept că imediat a revenit și a precizat că a vorbit în calitate de suporter și că nu are habar de existența vreunor tratative între Inter și anturajul lui Messi.

ADVERTISEMENT