Fotbal intern

Transferul lui Lorenzo Gonnelli la Dinamo, în pericol! De ce poate pica mutarea

01.02.2019 | 14:00
Transferul lui Lorenzo Gonnelli la Dinamo in pericol De ce poate pica mutarea
ADVERTISEMENT

Fundașul italian de 25 de ani vrea să vină în Ștefan cel Mare, dar afacerea întâmpină dificultăți. Transferul lui Lorenzo Gonnelli la Dinamo, în pericol! FANATIK a aflat că tranzacția a intrat în impas pentru că formația Livorno nu vrea să renunțe la fotbalist.

Gonnelli a jucat foarte bine în ultima etapă de campionat și șefii clubului încearcă să îl convingă să renunțe la gândul de a pleca la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Lorenzo Gonnelli la Dinamo, în pericol! Livorno se opune!

Mircea Rednic își dorește foarte mult transferul lui Lorenzo Gonnelli de la Livorno. În vârstă de 25 de ani, italianul poate evolua atât fundaș central, cât și fundaș dreapta. Gonnelli este pregătit fizic și ar putea intra direct titular, spre deosebire de Damian Dussaut, care are probleme în acest sens. Dacă la începutul săptămânii, transferul italianului era ca și bifat, lucrurile s-au precipitat acum.

Șefii lui Livorno nu mai sunt dispuși să renunțe la Gonnelli. Motivele sunt multiple. În primul rând, veteranul Dario Dainelli s-a accidentat și va mai lipsi câteva săptămâni de pe gazon. Apoi, omul dorit de Rednic a jucat foarte bine în ultima etapă de campionat, fapt ce i-a făcut pe oficialii grupării de Serie B să creadă că pot face o eroare să renunțe gratis la el.

ADVERTISEMENT
Lorenzo Gonnelli Livorno
Lorenzo Gonnelli vrea să plece de la Livorno, dar clubul italian nu vrea să îl lase

Pe ce se bazează “câinii” și până când așteaptă răspunsul

Principalul motiv pentru care Lorenzo Gonnelli vrea să plece de la Livorno este faptul că nu prinde prea multe minute. Deși cei de la Livorno i-au dat asigurări că ar putea evolua mai mult în următoarea perioadă, Gonnelli este sceptic pentru că la echipă a ajuns un alt fundaș central, Matija Boben, un internațional sloven împrumutat de la FK Rostov.

Dinamo se bazează pe dorința fotbalistului și așteaptă un răspuns final de la Livorno până la finalul acestei săptămâni. Rednic îl consideră o piesă importantă pentru echipa lui și ar fi dispus să rezolve transferul chiar dacă în prima etapă din 2019 Gonnelli nu va evolua. Până nu va fi clarificată situația italianului, Dinamo nu ia în calcul o altă variantă.

ADVERTISEMENT

250 de mii de euro este cota lui Lorenzo Gonnelli conform transfermarkt