Fotbal intern

Transferul lui Luka Zahovic la FCSB, în pericol? Dorit în Bundesliga

13.07.2018 | 15:56
Transferul lui Luka Zahovic la FCSB in pericol Dorit in Bundesliga

Transferul lui Luka Zahovic la FCSB, în pericol? Jucătorul în vârstă de 22 de ani este pe lista unor echipe cu nume din Bundesliga.

Luka Zahovic a primit o ofertă bună de la vicecampioana României, scrie presa din Slovenia, însă pe fir au intrat şi alte trei cluburi.“Ofertă bombă pentru Luka Zahovic”, titrează ekipa.svet24.si, referindu-se la “roş-albaştri”, şi anunţă că Eintracht Frankfurt, TSG Hoffenheim şi Fortuna Dusseldorf sunt interesate de serviciile lui.

Transferul lui Luka Zahovic la FCSB, în pericol?

Zvonko Milojkovic, agentul jucătorului, a vorbit despre Zahovic şi interesul cluburilor pentru el: “Este destul de greu, dar nu imposibil. Cei de Maribor vor o sumă de bani, este mai puţin decât a dat Gigi pe Coman. Dacă o să îl cumpere, va putea evolua în grupele Europa League, cum a fost şi anul trecut cu Planic. Am înţeles că o să-l urmărească în Europa League. Acum, vom vedea, cum zice Gigi: ‘Cum vrea Dumnezeu!’. Este unul dintre cei mai buni şi cei mai talentaţi copii din Slovenia. El nu a jucat în perioada septembire – decembrie, fiind accidentat. A fost accidentat la umăr, a căzut pe umăr. Nu are probleme la picioare sau ceva de genul. Dacă luaţi statistica ultimelor zece meciuri, vă ia capul la câte goluri a dat. A marcat în fiecare meci.

Şanse ar fi să-l ia. Cred că va juca direct titular dacă va veni la Steaua, nu se pune problema să nu se impună. El poate să evolueze în două sisteme. Se simte foarte bine în 4-3-3 şi 4-4-2, dar nu poate evolua în 4-2-3-1, adică vârf împins. În noul sistem pe care-l joacă Steaua el s-ar integra perfect. E un jucător mobil, are viteză, are un extraordinar simţ al porţii, dă goluri din orice poziţie şi cred că asta le trebuie celor de la Steaua în acest moment. Ei nu au un jucător ca el în acest moment. Luka este un jucător mobil, nu este un pivot“, a spus Zvonko Milojkovic.

Transferul lui Luka Zahovic la FCSB, în pericol. Atacantul face reclamă la ghete
Transferul lui Luka Zahovic la FCSB, în pericol. Atacanul îşi priveşte ghetele

Citeşte şi: