Fotbal international

Transferul lui Malcom la Roma, sub semnul întrebării! Cum au reacționat fanii care l-au așteptat degeaba la aeroport. Video

24.07.2018 | 11:59
Transferul lui Malcom la Roma sub semnul intrebarii Cum au reactionat fanii care lau asteptat degeaba la aeroport Video

Deși cluburile AS Roma și Girondins Bordeaux au anunțat luni că au ajuns la acord pentru transferul mijlocașului Malcom la formația italiană, afacerea este încă sub semnul întrebării, după ce pe fir a intrat și FC Barcelona. Mai mult, cotidianul catalan Sport scrie că agentul jucătorului brazilian se află deja la Barcelona pentru negocieri.

Transferul brazilianului Malcom a fost anunţat oficial de AS Roma, în timp ce Girondins Bordeaux amenționat că mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. Italienii au menționat că jucătorul va ajunge luni seară la Roma, iar marți urmează să efectueze vizita medicală şi să fie prezentat oficial.

Mijlocașul brazilian al echipei Girondins Bordeaux, Malcom, a fost așteptat ale aeroport de fanii formației AS Roma, dar transferul este sub semnul întrebării după ce pe fir a intrat FC Barcelona
Mijlocașul brazilian al echipei Girondins Bordeaux, Malcom, a fost așteptat ale aeroport de fanii formației AS Roma, dar transferul este sub semnul întrebării după ce pe fir a intrat FC Barcelona

Transferul lui Malcom la Roma e sub semnul întrebării, Barcelona a făcut o ofertă mai mare

Fanii lui AS Roma l-au așteptat entuziaști pe Malcom la aeroport, dar transferul brazilianului este sub semnul întrebării după ce FC Barcelona și-a arătat intenția de a-l transfera pe mijlocașul de 21 de ani de la Girondins Bordeaux. Suporterii ”giallorossi” au fost extrem de dezamăgiți la aflarea veștii că Malcom nu va mai veni la Roma.

Semifinalistă în sezonul precedent din Champions League, AS Roma ar fi urmat să plătească 40 de milioane de euro pentru Malcom. Pentru a-l deturna din drumul spre capitala Italiei, FC Barcelona ar fi făcut o ofertă de 41 de milioane de euro.

Campioana din Primera Division s-a reorientat spre Malcom, după ce formația engleză Chelsea Londra a refuzat o a treia ofertă făcută pentru transferul mijlocaşului ofensiv brazilian Willian, în valoare de 62 de milioane de euro.