Fotbal intern

Transferul lui Marius Constantin la Universitatea Craiova a căzut! ”Nu pleacă nicăieri”. EXCLUSIV

16.02.2020 | 16:16
Transferul lui Marius Constantin la Universitatea Craiova a cazut Nu pleaca nicaieri EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Universitatea Craiova sunt în căutarea unui fundaș central pentru play-off și s-au orientat către Marius Constantin de la Gaz Metan Mediaș, dar FANATIK a aflat că transferul a căzut.

Transferul lui Marius Constantin la Universitatea Craiova a căzut

Conducătorii Gazului nu au dorit niciun moment să se despartă de Marius Constantin și ar fi făcut-o doar în cazul în care Universitatea Craiova ar fi făcut o ofertă de nerefuzat, lucru care nu s-a întâmplat și astfel transferul a picat.

ADVERTISEMENT

”Marius Constantin nu pleacă nicăieri. E netransferabil. El mai are contract cu Gaz Metan Mediaș până pe 30 iunie 2021”, a declarat pentru FANATIK președintele Mediașului, Ioan Mărginean.

Edi Iordănescu s-a opus plecării căpitanului

Din informațiile FANATIK, cel care s-a opus cu vehemență plecării lui Marius Constantin a fost antrenorul Edi Iordănescu. Acesta le-a transmis conducătorilor că are nevoie de experimentatul fundaș pentru meciul cu Dinamo, ultimul din sezonul regulat, și apoi în play-off dacă echipa va ajunge acolo.

ADVERTISEMENT

Căpitanul formației Gaz Metan Mediaș nu a jucat din cauza unei suspendări în victoria de pe terenul Academicii Clinceni, dar va reveni în echipa de start a ardelenilor la întâlnirea decvisivă de pe teren propriu cu Dinamo.

Constantin, al doilea marcator al Gazului

Din informațiile FANATIK, antrenorul Edi Iordănescu a amenințat că va pleca de la Mediaș dacă fundașul central în vârstă de 35 de ani va fi cedat până la finalul acestei perioade de mercato, care se încheie luni, 17 februarie.

ADVERTISEMENT

Marius Constantin a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Edi Iordănescu în primele 24 de etape ale acestui sezon. Fundașul de 35 de ani a ratat doar două prezențe în campionat, în meciurile cu Viitorul și Hermannstadt și a reușit chiar să marcheze de șapte ori, fiind al doilea golgheter al Gazului, după Sergiu Buș.

Diferență mare între cerere și ofertă

Președintele Gazului, Ioan Mărginean, ar fi cerut 300.000 de euro pentru cedarea imediată a lui Marius Constantin, în timp ce patronul oltenilor, Mihai Rotaru, nu ar fi oferit mai mult de 150.000 de euro pentru un jucător de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu puțin înainte de finalul sezonului regulat, Marius Constantin a fost, conform cifrelor InStat, cel mai bun jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș, cu index 281.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2.02 este cota pentru ”marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT