Fotbal international

Transferul lui Mauro Icardi la Real Madrid are undă verde! Declarația atacantului despre obiectivele sale

12.12.2018 | 17:13
Transferul lui Mauro Icardi la Real Madrid are unda verde Declaratia atacantului despre obiectivele sale

Inter a fost eliminată surprinzător din Liga Campionilor, după ce nu a reușit să se impună în ultima etapă pe teren propriu cu PSV. A fost 1-1 pe San Siro, la fel ca în meciul Barcelona – Tottenham, suficient pentru ca englezii să meargă în optimi.

Nu este singurul rezultat dezamăgitor înregistrat de Inter în ultima perioadă. Înainte de meciul cu PSV, Inter pierduse orice speranță la câștigarea titlului în Serie A, după 0-1 cu Juventus.

Transferul lui Mauro Icardi la Real Madrid are undă verde

Interesant este că numai cu trei săptămâni în urmă Icardi declara că vrea să rămână la Inter pentru a cuceri un trofeu. Două obiective importante au fost ratate între timp, astfel că presa din Spania speculează din nou transferul atacantului la Real Madrid.

 “Mi-am dorit ca Inter să revină în UEFA Champions League și am reușit să facem asta să se întâmple. Acum îmi doresc să facem performanță și să câștig un trofeu cu acest club. Nu cred că e timpul să plec, ținând cont de rezultatele pe care le avem. “Real Madrid? Nu mi se pare momentul potrivit. Şi oricum, mă simt bine unde sunt acum. Îmi doresc să am succes cu Inter”  – spunea Mauro Icardi în urmă cu trei săptămâni.

Asensio și Vinicius dezamăgesc

Real Madrid se află în căutarea unui atacant de calibru după plecarea lui Ronaldo la Juventus. Asensio și Vinicius nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul portughezului, Real având parte de un sezon groaznic la nivel ofensiv.

Icardi, 25 de ani, a devenit un lider pentru Inter, iar cota sa de piață a urcat la aproximativ 100 de milioane de euro. Atacantul are 12 goluri înscrise și două assist-uri în 19 partide jucate pentru Inter în actuala stagiune. Patru dintre reușite au venit în Champions League, acolo unde Icardi își dorea cel mai mult să ajungă cât mai departe.

Tags: