Fotbal intern

Transferul lui Moruţan la FCSB a rupt relaţia Iftime-Şfaiţer! E vorba de comision

02.07.2018 | 16:07
Transferul lui Morutan la FCSB a rupt relatia IftimeSfaiter E vorba de comision

Transferul lui Moruţan la FCSB a rupt relaţia Iftime-Şfaiţer! Fostul conducător al clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiter a părăsit gruparea moldovenilor după ce a fost deranjat de mai multe probleme administrative din club, dar şi după unele nemulţumiri legate după transferul lui Olimpiu Moruţan.

Cornel Şfaiţer este unul dintre conducătorii buni din fotbalul românesc, dar care a decis să părăsească FC Botoşani, în urmă cu două săptămâni, deşi foarte mulţi credeau că relaţia sa cu patronul Valeriu Iftime este una care nu se va strica niciodată. Însă FANATIK.RO a aflat că pe Cornel Şfaiţer l-au deranjat mai multe probleme legate de conducerea administrativă a clubului, dar s-a înfuriat teribil şi pentru faptul că nici până la această oră impresarul Florin Vulturar nu şi-a încasat comisionul care i se cuvenea după transferul lui Moruţan la FCSB. Valeriu Iftime a încasat în urmă cu şase luni aproximativ 700.000 de euro de la Gigi Becali pentru trecerea internaţionalului Under 19 la FCSB, dar nici până acum nu i-a dat banii lui Vulturar.

Transferul lui Moruţan la FCSB a rupt relaţia Iftime-Şfaiţer!

Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu iftime, a acceptat să vorbească despre motivele plecării lui Şfaiţer de la Botoşani, dar a confirmat şi faptul că au fost unele probleme cu actele pentru plata comisionului datorat lui Florin Vulturar. “Nu se pune chiar aşa problema, Cornel Şfaiţer nu a plecat de la Botoşani pentru că s-a supărat pe mine că nu i-am dat banii lui Vulturar. Este adevărat că au fost unele probleme cu actele pentru plata comisionului acestui agent, dar am reglat între timp lucrurile cu el, iar omul o să îşi vadă până la ultimul ban. Are un anume număr de procente din acest transfer, iar noi o să ne achităm. Şfaiţer a avut unele probleme cu preşedintele Cătălin Anton. Se certau, era o problemă şi cu dreptul de semnătură, iar în cele din urmă Cornel Şfaiţer a decis să se retragă. Oricum el nu avea nici o funcţie oficială la club”, a spus Iftime.

FANATIK.RO a aflat că impresarul Florin Vulturar a făcut un contract cu Valeriu Iftime privind plata comisionului său după ce s-au înţeles că are de încasat 15 la sută din suma totală de aproximativ 700.000 de euro pe care patronul clubului FC Botoşni a primit-o în iarnă de la Gigi Becali. Agentul Florin Vulturar trebuie să primească banii de la Valriu Iftime până la finalul lunii iulie.