Fotbal international

Transferul lui Neymar la Barcelona, anunțat pe prima pagină de spanioli: „Principalul obiectiv”

04.03.2020 | 11:15
Transferul lui Neymar la Barcelona anuntat pe prima pagina de spanioli Principalul obiectiv
ADVERTISEMENT

PSG este, al treilea sezon consecutiv, aproape de eliminarea din Champions League încă din optimi, după ce a pierdut prima manșă a „dublei” cu Borussia Dortmund, 1-2, iar un nou eșec prematur în competiția continentală ar putea duce la pierderea unuia dintre cei mai importanți fotbaliști, Neymar. Publicația spaniolă „Sport” a titrat, pe prima pagină, că fotbalistul brazilian este „principalul obiectiv” al Barcelonei în vară.

Revine Neymar pe „Camp Nou”?

Plecarea lui Neymar de la PSG a fost subiect în fiecare perioadă de mercato. În vară, oficialii Barcelonei chiar au fost surprinși la Paris, dar tratativele au căzut din cauza pretențiilor financiare ridicate ale grupării de pe „Parc des Princes”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai sunt peste patru luni până la deschiderea unei noi ferestre de transferuri, o posibilă revenire a lui Neymar la Barcelona este adusă din nou în discuția.

Publicația spaniolă „Sport” a titrat, pe prima pagină a variantei print din 4 martie, „Neymar, obiectivul principal”.

ADVERTISEMENT
Prima pagină a ediției din 4 martie a publicației „Sport”
Prima pagină a ediției din 4 martie a publicației „Sport”

PSG, aproape de eliminarea din Champions League

PSG domină autoritar competițiile interne din Franța, însă, marele obiectiv de pe „Parc des Princes”, câștigarea Ligii Campionilor, pare, din nou, departe de realizare.

În ultimele două sezoane, parizienii au fost eliminați în optimile competiției continentale, de Real Madrid, 2-5 la general, și Manchester United, 3-3, „diavolii” reușind calificarea datorită golurilor marcate în deplasare, iar rezultatul se poate repeta și în această ediție.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat grupa A, din care au mai făcut parte Real Madrid, Club Brugge și Galatasaray, fără înfrângere, PSG a întâlnit Borussia Dortmund în optimile Champions League. În prima manșă, disputată în Germania, echipa lui Thomas Tuchel a fost învinsă cu 1-2, după o nouă prestație excelentă a lui Erling Haaland, autor al ambelor goluri ale nemților.

Returul „dublei” dintre PSG și Borussia Dortmund este programat miercuri, 11 martie, pe „Parc des Princes”.

ADVERTISEMENT