Fotbal international

Răstunare de situație. Transferul lui Neymar la Barcelona se face acum!

29.08.2019 | 18:13
Rastunare de situatie Transferul lui Neymar la Barcelona se face acum

Oficialii Barcelonei negociază în această perioadă cu omologii de la PSG revenirea lui Neymar pe “Camp Nou”. Dacă până acum cele două părți nu au ajuns la un acord comun, se pare că includerea lui Ivan Rakitic în afacere i-ar convinge pe francezi. Pentru transferul lui Neymar, Barcelona ar trebui să plătească 125 de milioane de euro, iar croatul și Ousmane Dembele, sub formă ar trece pe “Parc des Princes”.


UPDATE, 29 august, ora 18:14 / Renumitul jurnalist Gianluca di Marzio a anunțat că transferul lui Neymar de la Paris Saint-Germian la FC Barcelona se va face cât de curând. ”Barcelona a ajuns la un acord cu PSG pentru transferul lui Neymar. Catalanii s-au înțeles și cu jucătorul, iar mutarea va fi poficializată în orele următoare” este mesajul postat de italian pe rețelele de socializare.


UPDATE, 29 august, ora 09:00. Transferul lui Neymar la Barcelona este din nou în impas. Conform Marca, PSG a refuzat ultima ofertă a Barcelonei: 125 de milioane, Dembele împrumut un sezon și Ivan Rakitic. Publicația spaniolă anunță că parizienii vor suma pe care au plătit-o acum 2 ani pe brazilian, 222 de milioane de euro.


Ivan Rakitic ar fi cheia mutării lui Neymar la Barcelona

Cazul Neymar pare că este mai aproape decât niciodată să fie rezolvat. Oficialii Barcelonei au găsit soluția care să-i mulțumească pe cei de la PSG și să facă posibilă revenirea starului brazilian pe “Camp Nou”. Catalanii ar plăti 125 de milioane, plus trecerile lui Ousmane Demblele, sub formă de împrumut pentru un sezon, și Ivan Rakitic, transferat definitiv, anunță Sport.es.

Chiar mijlocașul croat se pare că ar fi cheia acestei mutări, oficialii parizieni și Thomas Tuchel dorindu-l pe Rakitic pe “Parc des Princes”. Singurul lucru care împiedică încheierea tranzacției este legat de Ousmane Dembele. Francezul încă nu și-a dat acordul pentru a merge la Paris sub formă de împrumut, dar oficialii Barcelonei speră că vor reuși să-l convingă.

Neymar este aproape de mutarea la Barcelona. Sursă Foto: Hepta
Neymar este aproape de mutarea la Barcelona. Sursă Foto: Hepta

Neymar nu a jucat pentru PSG în acest sezon

Neymar încă nu a jucat pentru PSG în această stagiune, acuzând accidentarea care l-a făcut să rateze și Copa America organizată de Brazilia. Fără Neymar, țara gazdă a câștigat competiția. Antrenorul parizienilor Thomas Tuchel a insistat că accidentarea suferită la sfârșitul primăverii a fost singurul motiv pentru care starul brazilian nu a evoluat.

PSG a disputat deja trei etape în noul sezon din Ligue 1, reușind să adune 6 puncte. Înfrângerea parizienilor a venit în etapa a doua, când Rennes a produs surpriza și a câștigat 2-1.

  • 27 de ani are Neymar
  • 180 de milioane de euro este cota fotbalistului pe Transfermarkt.de