Fotbal intern

Transferul lui Reda Jaadi la Dinamo, în pericol? De ce se tem oficialii “câinilor”

Transferul lui Reda Jaadi la Dinamo in pericol De ce se tem oficialii cainilor
ADVERTISEMENT

Transferul lui Reda Jaadi la Dinamo pare să fie în pericol. Fotbalistul a fost prezentat pe site-ul oficial al “câinilor”, însă jucătorul de 23 de ani nu a făcut deplasarea în Turcia, unde formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare pregăteşte ultimele etape ale sezonului regular.

Chiar dacă a fost anunţat transferul lui Reda Jaadi la Dinamo, FANATIK a aflat că oficialii “câinilor” se tem că mutarea va fi pica. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani nu a venit cu echipa în Antalya, dar le-a promis conducătorilor că va ajunge luni. În aceste condiţii, cel puţin pentru 24 de ore, dinamoviştii vor avea emoţii în privinţa mutării. “FC Dinamo București și Royal Antwerp FC au ajuns la acord pentru transferul definitiv al mijlocașului belgian Reda Jaadi la clubul din Ștefan cel Mare. Format la Standard Liege chiar în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul principal al echipei belgiene, Reda Jaadi a mai evoluat în carieră pentru Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp”, era anunţul făcut de Dinamo pe site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Reda Jaadi la Dinamo, în pericol? McDermott i-a refuzat pe “câini”

Oficialii lui Dinamo au toate motivele să se teamă că transferul lui Reda Jaadi este în pericol. “Câinii” au fost refuzaţi de Sean McDermott, portarul care trebuia să-l înlocuiască pe Jaime Penedo. Fotbalistul de 24 de ani nu a acceptat oferta formaţiei antrenate de Mircea Rednic şi nu a mai semnat contractul. Portarul de 25 de ani nu a fost de acord cu anumite clauze din contract.

Transferul lui Reda Jaadi la Dinamo, în pericol? De ce se tem "câinii"
Transferul lui Reda Jaadi la Dinamo, în pericol? De ce se tem “câinii”

Dinamo va juca duminică, de la ora 16:00, primul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya. “Câinii” îi vor întâlni pe croaţii de la Hajduk Split, iar cu această ocazie va debuta Jordan Mustoe în tricoul alb-roşilor. Jucătorii antrenaţi de Mircea Rednic vor sta în Turcia până pe 25 ianuarie şi vor mai juca amicale cu FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) şi Dinamo Moscova (23 ianuarie).

ADVERTISEMENT