Sport

S-a făcut mutarea anului! Barcelona a anunţat transferul lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski este foarte aproape de a semna cu Barcelona. Polonezii scriu că negocierile sunt foarte avansate şi mutarea atacantului polonez este o chestiune de ore.
15.07.2022 | 18:20
Sa facut mutarea anului Barcelona a anuntat transferul lui Robert Lewandowski
Robert Lewandowski, aproape de un transfer la Barcelona. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT
16-07-2022
16:26

Transferul lui Robert Lewandowski la Barcelona, anunţat oficial de catalani!

FC Barcelona a anunţat transferul lui Robert Lewandowski. Atacantul polonez mai trebuie să efectueze vizita medicală şi să semneze contractul cu echipa catalană, Barca şi Bayern ajungând la un consens. Însă, transferul lui Lewandowski a fost deja anunţat de catalani. 

 

16-07-2022
07:30

Toate detaliile transferului lui Robert Lewandowski la Barcelona

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano, un expert al perioadei de mercatto, a anunțat la miezul nopții transferul-bombă al lui Robert Lewandowski la Barcelona.

Juan Laporta, președintele catalanilor, a reușit să ajungă în sfârșit la un acord cu conducerea lui Bayern Munchen. Campioana Germaniei va primi în schimbul golgeterului său 45 de milioane de euro, plus un bonus de 5 milioane de euro în funcție de performanțele polonezului în tricoul blaugrana.

Transferul a fost confirmat și de presa din Spania, precum și de cotidianul german Bild. Negocierile s-au prelungit mult după miezul nopții, după ce Bayern a refuzat primele două oferte ale Barcelonei. 45 de milioane de euro, apoi 40 de milioane plus alte 10 în mai multe clauze.  

Aceeași sursă precizează că Robert Lewandowsi s-ar fi înțeles cu Barcelona încă din iarnă și va semna un contract valabil pe trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. 

Saga transferului lui Robert Lewandowski este aproape de final. Atacantul polonez este disperat să plece de la Bayern Munchen în această vară, iar Barcelona este în pole position să obţină semnătura jucătorului pentru o sumă vehiculată în jurul a 55.000.000 de euro.

Transferul lui Robert Lewandowski la Barcelona, în linie dreaptă!

Presa din Polonia anunţă că transferul atacantului la Barcelona a intrat în linie dreaptă şi mai sunt de pus la punct doar câteva detalii. Mutarea ar putea fi perfectată în următoarele ore, înainte ca Bayern să îşi prezinte echipa pentru sezonul viitor:

ADVERTISEMENT

“Este doar o chestiune de formalităţi. Robert Lewandowski va juca la FC Barcelona şi va fi prezentat în următoarele zile. De joi seara, activităţile legate de transfer au fost accelerate şi totul ar putea să se rezolve până vineri la prânz. 

Din câte înţelegem, Bayern şi Barcelona au ajuns la un acord informal şi în zilele următoare se va finaliza transferul căpitanului naţionalei Poloniei. Am primit un semnal serios că acest transfer necesită doar oficializarea”, este relatarea lui Tomasz Wlodarzyck, un jurnalist apropiat de Lewandowski.

ADVERTISEMENT

Chelsea şi PSG s-au retras din cursa pentru semnătura atacantului

Jurnalistul italian Fabrizio Romano susţine că atât Chelsea, cât şi PSG, care intenţionau să îl semneze pe Robert Lewandowski, s-au retras din cursă pentru că au fost informaţi că mutarea la Barcelona este în fază finală.

Robert Lewandowski mai are un an de contract cu Bayern, dar vrea să plece cu orice preţ de la campioana Germaniei. Polonezul a declarat în repetate rânduri că nu mai există posibilitatea de a rămâne la Bayern şi speră ca şefii să îl înţeleagă şi să îl lase să plece.

ADVERTISEMENT

Lewandowski, atitudine neprofesionistă la antrenamentele lui Bayern!

Bayern se ţine tare şi l-a chemat pe Robert Lewandowski la reunirea lotului, la începutul acestei săptămâni. La primele antrenamente ale sezonului, BILD scrie că atitudinea lui Robert Lewandowski a fost complet neprofesionistă.

A întârziat şase minute la primul antrenament, a fost ultimul la toate exerciţiile, iar pe unele nici nu s-a sfiit să le încheie. Nu a marcat niciun gol în şedinţele de pregătire şi a fost primul care a ieşit de pe teren.

ADVERTISEMENT

Soţia atacantului, Anna Lewandowska, a anunţat pe o reţea de socializare încă din luna aprilie că a început să înveţe spaniola, când soţul ei a hotărât să o lase pe Bayern pentru echipa catalană.

  • 33 de ani are Robert Lewandowski
  • 45.000.000 de euro este cota de piaţă a atacantului polonez
ADVERTISEMENT