Fotbal intern

Transferul lui Tandia la U Craiova a căzut! „Negocierile sunt închise definitiv”

25.02.2019 | 21:14
Transferul lui Tandia la U Craiova a cazut Negocierile sunt inchise definitiv

Deși a fost dorit insistent în ultimele săptămâni, transferul lui Ibrahima Tandia la U Craiova nu se va mai realiza, cel puțin nu în această iarnă. 

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că negocierile pentru transferul atacantului sunt încheiate definitiv, iar acesta va evolua la Sepsi până la finele sezonului.

Transferul lui Tandia la U Craiova a căzut!

“Tandia rămâne la Sepsi! E exclus să plece acum! Negocierile sunt închise definitiv! Am adus un copil, pe Sintean, e de viitor” – Eugen Neagoe pentru FANATIK

Tandia (25 ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 Betano în actuala stagiune. Atacantul a înscris nouă goluri și a oferit alte cinci assist-uri, ajutând-o pe Sepsi să obțină o performanță unică în istoria clubului: prezența în play-off.

Ibrahima Tandia a venit la Sepsi în 2018, înainte evoluând în fotbalul francez, la Caen și la Tours, acolo unde nu dădea același randament ca-n România însă și deseori evolua pentru echipele secunde ale celor două cluburi.

Jucătorul transferat la care Neagoe a făcut referire este Andrei Sintean, un atacant român de mare perspectivă. La doar 19 ani, acesta a făcut pasul spre fotbalul din străinătate, evoluând în Cehia, la Slavia Praga. Sepsi l-a transferat pe Sintean sub formă de împrumut. Sintean a fost lansat în fotbalul mare de Poli Timișoara.

Urmează două meciuri cu CFR Cluj

Sepsi este sigură că va termina între primele șase echipe în clasament cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Trupa din Sf. Gheorghe are programate două meciuri în această săptămână, ambele cu CFR Cluj. Miercuri va întâlni campioana României pe teren propriu, în faza sferturilor de finală, iar la finalul săptămânii cele două echipe se vor duela în Gruia, în campionat. De notat faptul că Sepsi a pierdut toate cele trei confruntări directe cu CFR.

Tags: