Fotbal intern

Transferul lui Valerică Găman la Al Shabab. Strategia lui Șumudică: ‘’D-aia l-am luat!’’

23.06.2018 | 19:12
Transferul lui Valerica Gaman la Al Shabab Strategia lui Sumudica Daia lam luat

FCSB l-a vândut pe fundaș în Arabia. Transferul lui Valerică Găman la Al Shabab, perfectat după negocieri rapide.

Formația roș-albastră a primit 75 de mii de euro în schimbul apărătorului. Marius Șumudică a explicat pentru FANATIK.RO cum a reușit să îl aducă la echipa sa pe internaționalul roman.

Când s-a rupt relația cu FCSB

Valerică Găman nu s-a putut impune la FCSB. Adus pentru a fi titular alături de Bogdan Planic, Găman a avut un sezon mediocru, încheiat cu un scandal avut după meciul de la Iași, când, nervos că nu a jucat, le-a spus celor din staff: ‘’V-a bătut Dumnezeu, bă!’’. De atunci relația cu Dică și cu oficialii din club a devenit extrem de rece, iar în această săptămână s-a produs inevitabilul: Găman a plecat la Al Shabab, echipa fostului său antrenor de la Astra, Marius Șumudică.

Valerica Gaman in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si CFR Cluj, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 10 februarie 2018.

Transferul lui Valerică Găman la Al Shabab. ‘’Nu știu dacă va fi ca Rădoi, dar va fi important pentru vestiar!’’

Tehnicianul a vorbit pentru FANATIK.RO despre transferul fundașului central: ‘’Sunt bucuros că s-a rezolvat transferul lui Valerică Găman. Când am semnat cu Al Shabab, am văzut că au un fundaș central foarte bun din Algeria (n.r. Djamel Benlamri). Când l-am văzut cum joacă am știut instant ce îi trebuie lângă, de aia m-am gândit la Găman. A contact foarte mult și că sumă de transfer nu a fost una foarte mare.

Este un jucător de vestiar, de echipă. Știu foarte bine ce înseamnă Găman. E cerebral, știu ce poate. Nu știu dacă va fi ca Rădoi, e greu să atingă acel nivel, dar el va fi foarte important la club.

Eu am câțiva fotbaliști în care am încredere maximă, foarte rar greșesc cu ei, știu ceea ce îmi iau. Se pliază pe filosofia mea, pe ce vreau. Înainte, trebuia să alegi cu grijă cei trei străini, acum ai voie opt și trebuie să alegi atent cei trei localnici’’, a declarat Marius Șumudică pentru FANATIK.RO.

Valerica Gaman si Marius Sumudica pozeaza alaturi de trofeul acordat castigatoarei Ligii 1 Orange